FenerbahçeSüper Lig devinden Eljif Elmas bombası! Sürpriz transfer iddiası

Süper Lig devinden Eljif Elmas bombası! Sürpriz transfer iddiası

20.10.2024 - 11:41 | Son Güncellenme:

Bundesliga ekiplerinden Leipzig'de oynayan Eljif Elmas'ın geleceği merak edilirken sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Süper Lig devinden Eljif Elmas bombası Sürpriz transfer iddiası

Ülkemizde bir dönem Fenerbahçe forması giyen Eljif Elmas'ın Leipzig'deki geleceği tartışılmaya devam ediyor. Fenerbahçe'deki kariyerinin ardından Napoli'ye transfer olan yıldız futbolcu sonrasında Bundesliga ekibi Leipzig'in yolunu tutmuştu. 

Haberin Devamı

AYRILMAK İSTİYOR

8 ve 10 numara pozisyonlarında forma giyebilen Eljif Elmas, Leipzig'de son dönemde forma bulmakta zorlandı. Yıldız orta saha oyuncusu bu sezon sadece 7 dakika forma giyebildi.

Fenerbahçe'nin eski yıldızının, takımda süre alamamasından dolayı mutsuz olduğu iddia edildi. Eljif Elmas'ın, Leipzig'den bu yüzden ayrılmak istediği gelen bilgiler arasında.

Süper Lig devinden Eljif Elmas bombası Sürpriz transfer iddiası

FENERBAHÇE SÜRPRİZİ

Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe'nin, eski orta saha oyuncusu Eljif Elmas için devreye girdiği bildirildi. Sarı-lacivertli kulübün, 25 yaşındaki futbolcuyu ocak ayında kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Fenerbahçe'nin, Eljif Elmas ile temas kurduğu da gelen bilgiler arasında. Öte yandan yıldız oyuncunun, sarı-lacivertli kulübün bu teklifine sıcak baktığı da bildiriliyor. Kanarya, Boca Juniors'tan Cristian Medina ile ocak ayı için söz kesmiş olsa da bu transferi henüz nihayete erdirmedi.