TrabzonsporStefan Savic: Final gibi bir maç olacak!

Stefan Savic: Final gibi bir maç olacak!

28.08.2024 - 18:39 | Son Güncellenme:

Trabzonsporlu futbolcu Stefan Savic, St. Gallen maçı öncesi konuştu.

Stefan Savic: Final gibi bir maç olacak

Stefan Savic de yarın oynayacakları rövanş karşılaşmasının final niteliğinde olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"Umuyorum yarın bizim adımıza güzel bir maç olacak. Hem takımımız hem de taraftarımız, Trabzonspor'un Avrupa'da olmasını son derece hak ediyor. Trabzonspor oyuncusu olarak takımımızın Avrupa'da devam edebilmesi için yarın her şeyimizi vereceğiz. Trabzonspor'a gelmeden önce de Trabzonspor taraftarının neler başarabildiği, neler yaptığını görmüştüm. Trabzonspor'u seçme sebeplerinden bir tanesi de taraftarların statta yarattığı o 'cehennem atmosferi', rakipler adına oluşturduğu 'cehennem' diye tabir edebileceğim o atmosfer. Taraftarlarımızla birlikte yarın gelip en iyi mücadeleyi vereceğiz."

Fizik olarak kendini iyi hissettiğini kaydeden Savic, "Çok daha iyi hissettiğimi ve çok daha iyi adapte olduğumu söyleyebilirim. Şu an fizik olarak daha iyi hale geldiğimi düşünüyorum. Yüzde 100'üme çok yakın bir sürede ulaşabileceğimi düşünüyorum. Buradaki amacım olabildiğince bütün maçlarda oynayabilmek, her zaman takıma ve takım arkadaşlarıma yardımcı olabilmek." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Karadağlı oyuncu, takım içerisindeki arkadaşlık ortamının çok iyi olduğunu da ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Böylesi yemek organizasyonların çok önemli olduğunu düşünüyorum. Oyuncular arasında çok iyi bir ilişki ve enerji olduğunu ifade edebilirim. Takımımızda hem tecrübeli hem genç iyi bir karışım olduğunu, bu karışımın içinde de iyi ilişki olduğunu söyleyebilirim. Birçok tecrübeli arkadaşımız, genç olan arkadaşlarımızla birlikte onlara tecrübelerini anlatıp, onlara her zaman yardımcı olmaya çalışıyorlar. Biz de bu yüzden buradayız. Tecrübelerimizi genç oyuncularla paylaşıp, onların daha iyiye gitmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Oyuncular için sadece saha içerisinde birlikte olmak değil saha dışarısında da birlikte olmak başarıyı getiriyor. Biz de bunu yaratmaya çalışıyoruz."

Yazarlar