GalatasarayGalatasaray'da Wilfried Zaha gerçeği! Hasta olduğu açıklanmıştı

Galatasaray'da Wilfried Zaha gerçeği! Hasta olduğu açıklanmıştı

28.08.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Young Boys ile oynadığı ve Devler Ligi'ne veda ettiği maçın ardından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Hasta olduğu açıklanan Wilfried Zaha'nın neden kadroda yer almadığı belli oldu.

Galatasarayda Wilfried Zaha gerçeği Hasta olduğu açıklanmıştı

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Galatasaray ile Young Boys karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, zorlu maçta rakibine 1-0 mağlup oldu ve Devler Ligi'ne erken veda etti.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Young Boys ile oynanan rövanş maçında kadroda yer almayan Wilfried Zaha konusundaki gerçekler ortaya çıktı. Wilfried Zaha'nın hastalığı sebebiyle kadroda yer almadığı açıklanmıştı ancak durumun böyle olmadığı belirtildi.

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'ın Young Boys ile oynadığı ilk maçta İsviçre'ye götürülen Wilfried Zaha, yedek kulübesinden maç boyunca çıkmadı. Wilfried Zaha'nın bu duruma sinirlendiği ve hafta boyunca antrenmanlarda isteksiz tavır sergilediği kaydedildi.

Galatasarayda Wilfried Zaha gerçeği Hasta olduğu açıklanmıştı

Wilfried Zaha'nın bu durum nedeniyle Young Boys ile oynanan rövanş maçının kadrosunda yer almadığı belirtildi. Galatasaray ise yıldız futbolcunun gribal enfeksiyon sebebiyle maç kadrosunda yer almadığını açıklamıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Young Boys maçının ardından Wilfried Zaha'yla ilgili konuşmuştu.

İbrahim Hatipoğlu şu sözleri dile getirmişti: "Zaha'nın hastalığı vardı. Bu yüzden kadroda yer almadı. Oyunculara teklifler var. Artık bu dönemin son günlerini yaşıyoruz. Oyuncular, transfer olabilir. 3 Eylül'den itibaren bu defter kapanacak. Oyuncularımıza güveniyoruz. Onların büyük bir performans göstererek, 25. şampiyonlukta ve Avrupa'da bizi destekleyeceklerini biliyoruz."

31 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon Galatasaray'da 1 maça çıktı ve sadece 15 dakika sahada kaldı. Wilfried Zaha'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026'da sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 11 milyon euro.