TrabzonsporSon dakika haberi -Trabzonspor'da gözler hücum hattında

Son dakika haberi -Trabzonspor'da gözler hücum hattında

28.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Göztepe deplasmanına çıkacak Trabzonspor’da gözler hücum hattına çevrildi. Bakasetas’ın dönüşü Ekuban, Djaniny ve Nwakaeme üçlüsüyle bordo-mavililer Karagümrük galibiyetini devam ettirmek istiyor.

Süper Lig’de geçen hafta Karagümrük galibiyetiyle rahatlayan Trabzonspor’da gözler Göztepe deplasmanına çevrildi. Ligde seri yakalamak isteyen bordo-mavililer, hata yapmak istemiyor. Karadeniz ekibinde hücum hattı büyük önem taşıyor.

Haberin Devamı

Bakasetas’ın takıma dönmesi bu konuda önemli bir adım oldu. Ön alanda yer alan Djaniny, Nwakaeme ve Ekuban üçlüsü de Abdullah Avcı’nın en güvendiği isimlerin başında geliyor. Özellikle Karagümrük’e karşı alınan 2-0’lık galibiyette performansıyla ön plana çıkan Djaniny, İzmir’de Göztepe karşısında da takımının kilit ismi olacak.

Savunmada Edgar le konusunda eksik olsa da Hosseini ile bu açığın kapatılması amaçlanıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ayrıca Abdülkadir Ömür’ü de yavaş yavaş takıma ısındırıyor. Sakatlığını atlatan genç yıldızın artık maç temposu kazanması ve fiziksel olarak toparlanması hedefleniyor.
Berat Özdemir’in de artan form grafiği sayesinde savunma hücum arasındaki bağlantıyı güçlendirmesi planlanıyor. Ayrıca yedekler arasında Yusuf Sarı da teknik heyetin güvendiği isimler arasında duruyor.

Haberin Devamı

İzmir’de olacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Göztepe deplasmanında kulübede yer alacak. Yüksek ateş ve soğuk algınlık sıkıntısı çeken Abdullah Avcı’nın dün de tedbir amaçlı serum aldığı, evde dinlendirildiği kaydedildi.

Öte yandan tecrübeli çalıştırıcının kontrol amaçlı yapılan Covid-19 testlerinin negatif sonuçlandığı da bildirildi. Abdullah Avcı’nın bugün oynanacak Göztepe maçında İzmir’de Gürsel Aksel Stadı’nda takımının başında olması bekleniyor.

Son dakika haberi -Trabzonsporda gözler hücum hattında

Yazarlar