Fenerbahçe Son dakika haberi: Fenerbahçeli Serdar Dursun'un eşinin paylaşımı güldürdü 'Millet hafızasını kaybeder...'

Son dakika haberi: Fenerbahçeli Serdar Dursun'un eşinin paylaşımı güldürdü 'Millet hafızasını kaybeder...'

23.04.2022 - 14:55 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de son haftaların yıldızlaşan ismi Serdar Dursun, sarı-lacivertli kulübün tarihine geçti. Tecrübeli golcünün eşi Yasemin Dursun, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Yasemin Dursun'un bu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika haberi: Fenerbahçeli Serdar Dursunun eşinin paylaşımı güldürdü Millet hafızasını kaybeder...

Fenerbahçe'nin Rizespor ile oynadığı karşılaşmada muhteşem bir performans sergileyen Serdar Dursun, sarı-lacivertli kulüpte bir ilki başardı. Tecrübeli santraforun bu performansını eşi Yasemin Dursun ti'ye aldı. Yasemin Dursun'un bu paylaşımı kısa süre içerisinde gündem oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Haberin Devamı

2024'e kadar sözleşme imzaladı

Son dakika haberi: Fenerbahçeli Serdar Dursunun eşinin paylaşımı güldürdü Millet hafızasını kaybeder...

Bundesliga 2'de Darmstadt formasıyla yıldızlaşan Serdar Dursun, sezon başında sarı-lacivertlilerin dikkatini çekti. Fenerbahçe, 30 yaşındaki tecrübeli golcüyle 2024'e kadar sözleşme imzaladı.

A Milli Takım'a seçildi

Fenerbahçe'ye imza attıktan sonra Serdar Dursun kariyerinde bir ilki yaşadı. Tecrübeli futbolcu, aktif kariyerinde ilk kez A Milli Futbol Takımı'na davet edildi. 30 yaşındaki santrafor Ay-Yıldızlı formayla 4 maçta oynadı. Serdar Dursun bu müsabakalarda 3 gol kaydetti.

İlk döneminde gol katkısı yapamadı, sonradan açıldı

Sarı-lacivertli kulübe transfer olduktan sonra sakatlanan Serdar Dursun ilk döneminde rakip fileleri havalandırmakta güçlük yaşadı. Tecrübeli santrafor, sezonun ilk yarısında Rizespor müsabakasında yaptığı hat-trickle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Haberin Devamı

Alanyaspor maçında yüzünde kırık tespit edildi

Son dakika haberi: Fenerbahçeli Serdar Dursunun eşinin paylaşımı güldürdü Millet hafızasını kaybeder...

Fenerbahçe'nin sezonun ikinci yarısında oynadığı Alanyaspor müsabakasında Serdar Dursun talihsiz bir sakatlık yaşadı. Tecrübeli santraforun gözün dış duvarını oluşturan kemiğinde kırık oluştu. Serdar Dursun bunun üzerine operasyon geçirdi. Tecrübeli santrafor sakatlığı sonrası sahalardan uzak kalmadı ve risk alarak maskeyle oynamayı tercih etti.

Son 3 maçta 5 gole etki

Alanyaspor müsabakası sonrası 2 maçta gol katkısı veremeyen Serdar Dursun daha sonra açıldı. Tecrübeli santrafor Galatasaray derbisinde 1 gol attı. 30 yaşındaki golcü oyuncu, Rizespor maçında 3 gol ve 1 asistle oynadı.

Fenerbahçe tarihine geçti

Serdar Dursun, Rizespor karşısında 2 maçta da hat-trick yaparak Fenerbahçe tarihine geçti. Tecrübeli santrafor, Süper Lig'de bir sezonda aynı rakibe karşı 2 maçta da hat-trick yapan ilk Fenerbahçeli futbolcu oldu.

Eşinden güldüren paylaşım

Son dakika haberi: Fenerbahçeli Serdar Dursunun eşinin paylaşımı güldürdü Millet hafızasını kaybeder...

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Serdar Dursun'un eşi Yasemin Dursun, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Serdar Dursun'un operasyonundan bir görüntüyle birlikte Instagram hesabından bir paylaşım yapan Yasemin Dursun, "Millet kafasına darbe alınca hafızasını kaybeder, hayatı şaşar. Serdar Dursun kafasına darbe aldıktan sonra gol makinesine dönüştü" notunu düştü.

Haberin Devamı

Iniesta’nın Barça formasıyla son golü