NBAShane Larkin'den sert cevap! 'Söyledikleri saygısızcaydı'

Shane Larkin'den sert cevap! 'Söyledikleri saygısızcaydı'

23.09.2024 - 18:29 | Son Güncellenme:

Anadolu Efes'in yıldızı Shane Larkin, Juan Toscano Anderson'ın açıklamalarını cevapladı.

Shane Larkinden sert cevap Söyledikleri saygısızcaydı

Turkish Airlines EuroLeague'de mücadele edecek Anadolu Efes'in yıldızı Shane Larkin suskunluğunu bozdu. Shane Larkin, Juan Toscano Anderson'ın EuroLeague ile ilgili sözlerine cevap verdi.

Haberin Devamı

Juan Toscano Anderson'ın geçtiğimiz günlerde Avrupa basketbolu hakkında yaptığı açıklamalar sonrası Shane Larkin'den dikkat çeken sözler geldi.

G-League'in karma takımının Unicaja Malaga ile oynadığı maçın molasında yaptığı konuşma kameralara yansıyan Juan Toscano Anderson şu ifadeleri kullanmıştı:

"Hayalimiz İspanya Ligi’nde oynamak değil, EuroLeague’de oynamak değil. Hayalimiz NBA’de oynamak, yüz milyonlarca dolar kazanmak. Şu an bize yaptıkları utanç verici ve kabul edilemez. Bu durumu hemen şu an değiştirmeliyiz."

Juan Toscano Anderson'ın formaısnı giydiği G-League karması, Unicaja Malaga karşısında parkeden 79-68 mağlup ayrılmıştı.

Shane Larkin, Juan Toscano Anderson'ın Avrupa basketboluna dair açıklamalarına şu cevabı verdi:

Haberin Devamı

"Onun söyledikleri saygısızcaydı. Günün sonunda gerçeği öğrenmek istiyorsa Avrupa'ya gelip kendisi görebilir. Bunu yaptıktan sonra ne diyeceğini hep beraber görürüz. Tabii öncelikle Avrupa'dan bir takımın onunla sözleşme imzalaması da gerekiyor."