Galatasaray Serge Aurier, Galatasaray'a veda etti! Fenerbahçe'ye Michy Batshuayi göndermesi

Serge Aurier, Galatasaray'a veda etti! Fenerbahçe'ye Michy Batshuayi göndermesi

03.07.2024 - 19:52 | Son Güncellenme:

Galatasaray ile sözleşmesi biten Serge Aurier, sarı-kırmızılılara veda etti. Serge Aurier'in mesajının sonundaki Fenerbahçe'ye gönderme dikkat çekti.

Serge Aurier, Galatasaraya veda etti Fenerbahçeye Michy Batshuayi göndermesi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın geride kalan sezonda kiralık olarak kadrosuna kattığı Serge Aurier, sözleşmesinin bitmesinin ardından sarı-kırmızılılardan ayrıldı. Galatasaray ile yeniden anlaşmayan Serge Aurier, sosyal medya hesabından bir veda mesajı paylaştı.

Haberin Devamı

Serge Aurier veda mesajında şu açıklamayı yaptı:

"Sevgili taraftarlar, öncelikle sabrınız ve kısa da olsa sevginiz için teşekkür etmek istiyorum. Tabii ki Afrika Kupası finali sırasında yaşadığım sakatlık nedeniyle istediğim her şeyi veremediğim ve gösteremediğim için çok üzgünüm, bu bana çok zaman kaybettirdi. Bana güvendikleri için kulübe teşekkür etmek istiyorum. Bu yolculuk boyunca beni sadakatle desteklediğiniz için teşekkür ederim. Şampiyon olduk, biz tek kelimeyle Türkiye'nin en iyi kulübüyüz. Hayatım boyunca kalbimdesiniz ve nerede olursam olayım sizi destekleyeceğim! Başarı ve mutluluk dolu iyi bir sezon geçirin, teşekkürler Gala!"

Michy Batshuayi'nin Galatasaray'a transfer olmasına parantez açan Serge Aurier, "Evrendeki en iyi teknik direktörü işe alabilirler ama asla bizden iyi olamazlar. Batshuayi'ye bakın, kazanan takıma geldi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

31 yaşındaki sağ bek, geride kalan sezonda Galatasaray'da 4 maça çıktı ve 71 dakika sahada kaldı.