Türkiye Haberleri Hakan Çalhanoğlu'ndan transfer cevabı! 'Hiçbir zaman söz konusu olmadı'

Hakan Çalhanoğlu'ndan transfer cevabı! 'Hiçbir zaman söz konusu olmadı'

03.07.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, geleceğine dair konuştu. Inter'de kalacağını açıklayan 30 yaşındaki orta saha, transferine dair soruyu cevapladı.

Hakan Çalhanoğlundan transfer cevabı Hiçbir zaman söz konusu olmadı

EURO 2024'te çeyrek final biletini kapan A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Hakan Çalhanoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bayern Münih'le anılan ancak Inter'de kalacağını açıklayan Hakan Çalhanoğlu geleceğine dair merak edilenleri noktaladı.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Inter'de kalacağını belirten Hakan Çalhanoğlu, Sky Sports'a açıklamalarda bulundu. Ailesinin ve kendisinin Milano'da rahat olduğunu belirten 30 yaşındaki orta saha, "Inter'de kalacağım, çünkü mutluyum. Ailem ve ben, kendimizi Milano'da rahat hissediyoruz. Çocuklarım orada okula gidiyor. Orada her şey yolunda" dedi.

Inter'den ayrılmanın hiçbir zaman kendisi için söz konusu olmadığını vurgulayan Hakan Çalhanoğlu, "Bu yüzden ayrılmak benim için hiçbir zaman söz konusu olmadı" ifadelerini kullandı.

Hakan Çalhanoğlundan transfer cevabı Hiçbir zaman söz konusu olmadı

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURMUŞTU

Hakan Çalhanoğlu, Bayern Münih'le ilgili transfer iddialarının ardından 25 Haziran'da sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuştu. Inter'de kalacağını belirten Hakan Çalhanoğlu şu ifadelere yer vermişti:

Haberin Devamı

"Son günlerde medyada çıkan haberlere istinaden, bunu sonlandırmak adına bir açıklama yapmam gerektiğine karar verdim. Şu anda bütün konsantrasyonum Milli Takımımızın başarısı üzerine olduğu için kendimi bu spekülasyonlardan uzak tuttum ancak işin biraz uzadığının farkına vardığım ve konsantrasyonumun dağılmasına izin vermek istemediğim için olayı netleştirmek istiyorum. Inter'de çok mutluyum. Kulüp ve taraftarlarımızla inanılmaz bir bağımız var. Birlikte birçok başarıya imza attık ve ilerde de beraber daha fazla başarıya imza atma ihtimali beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. Tekrar belirtmek istiyorum ki şu anda tek düşündüğüm şey ülkemizin insanlarını mutlu etmek. Tamamıyla buna konsantre olmuş durumdayım. Anlayışınız ve destekleriniz için teşekkür ederim."

Hakan Çalhanoğlundan transfer cevabı Hiçbir zaman söz konusu olmadı

Hakan Çalhanoğlu, geride kalan sezonda Inter formasını 40 resmi maçta giydi. 30 yaşındaki orta saha, bu karşılaşmalarda 15 gol atma başarısı gösterdi. Hakan Çalhanoğlu, takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

Hakan Çalhanoğlu'nun Inter ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 45 milyon euro.

Turanspor Mannheim altyapısında futbola başlayan Hakan Çalhanoğlu daha sonra Karlsruhe, Hamburg, Bayer Leverkusen ve Milan'da oynadı. Inter, 2021-2022 sezonu başında Hakan Çalhanoğlu'nu bedelsiz olarak renklerine bağladı.

Haberin Devamı

30 yaşındaki orta saha, A Milli Futbol Takımı'nda 89 müsabakada süre aldı. Hakan Çalhanoğlu, ay-yıldızlı formayla rakip fileleri 19 kez havalandırdı.