Dünyadan FutbolSerbest statüdeki Yusuf Yazıcı için bomba transfer iddiası! '24 saat içinde imza atacak'

Serbest statüdeki Yusuf Yazıcı için bomba transfer iddiası! '24 saat içinde imza atacak'

24.09.2024 - 13:23 | Son Güncellenme:

Yaz döneminde ismi Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'la da anılan ve şu anda bonservisi elinde olan milli futbolcu ile ilgili flaş transfer iddiası ortaya atıldı.

Serbest statüdeki Yusuf Yazıcı için bomba transfer iddiası 24 saat içinde imza atacak

Fransa Ligue 1 ekibi Lille ile sözleşmesi sona eren Yusuf Yazıcı serbest kalmıştı. Yaz transfer döneminde Galatasaray ve Beşiktaş'ın yanı sıra eski takımı Trabzonspor'un da gündemine gelen milli futbolcu ile ilgili sürpriz iddia ortaya atıldı. Deneyimli oyuncu geçen sezon Fransız ekibiyle birlikte 42 maça çıkarken, 16 gole (12 gol, 4 asist) katkı sundu.

Haberin Devamı

Serbest statüdeki Yusuf Yazıcı için bomba transfer iddiası 24 saat içinde imza atacak

OLYMPIAKOS, YUSUF'UN PEŞİNDE

Yunan gazetesi Sport 24'ün haberine göre; ülkenin köklü kulüplerinden Olympiakos, Yusuf Yazıcı'ya kanca attı. Yunanistan Süper Ligi'nde ilk 5 maç sonunda hanesine 10 puan yazdıran kırmızı-beyazlı ekipte teknik direktör Jose Luis Mendilibar'ın UEFA Avrupa Ligi ve zorlu lig maratonu nedeniyle kanada takviye talep ettiği belirtildi.

KISA SÜRE İÇİNDE İMZA GELEBİLİR

İspanyol teknik adamın bu kararı sonrası Olympiakos kurmayları, Yusuf Yazıcı transferi için harekete geçti. Taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu ilerlediği ve kısa süre içerisinde imzaların atılmasının beklendiği ifade edildi. Yaz transfer dönemi biten Yunanistan'da takımlar serbest oyuncu statüsünde bulunan futbolcuları kadrolarına katabiliyor.

Haberin Devamı

Olympiakos geçen sezon finalde Fiorentina'yı uzatma bölümünde bulduğu golle 1-0 yenerek Konferans Ligi'nde mutlu sona ulaşmıştı.