VoleybolHande Baladın'dan itiraf: Ben sildim, yokmuş gibi devam ediyorum

Hande Baladın'dan itiraf: Ben sildim, yokmuş gibi devam ediyorum

01.08.2024 - 12:20 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları, Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 yenerek çeyrek finale kaldı. Ay-Yıldızlı ekibimizin yıldızları maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Hande Baladından itiraf: Ben sildim, yokmuş gibi devam ediyorum

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na Hollanda zaferi ile başlayan Filenin Sultanları, Dominik Cumhuriyeti'ni de 3-1 yendi. Bu sonuçla çeyrek final vizesini kapan Milli Takımımız, liderlik için İtalya karşısına çıkacak. 

Haberin Devamı

Galibiyet sonrası konuşan Hande Baladın, "Çok mutluyuz tabiki de önceliğimiz çeyrek finali garantilemekti. Maçlarda en iyi şekilde performans göstermekti. Galiba ilk setleri biraz uyanmak için kullanıyoruz. Umarım İtalya maçında buna ihtiyacımız olmaz. Çeyrek Final'de de güçlü bir şekilde kendimizi ilk 4'e atmak istiyoruz" dedi. Deneyimli oyuncu sakatlık sürecinden sonra dönüşüne dair şunları söyledi: "Ben sildim. yokmuş gibi devam ediyorum şu an."

VARGAS: KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM

Melissa Vargas ise "Kendimi iyi hissediyorum. Biraz yorgunum ama ikinci maçı kazandığımız için mutluyum. Bu şekilde kazanmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

GİZEM ÖRGE: İLK SETLERİ UYANMAK İÇİN KULLANIYORUZ

Libero Gizem Örge şöyle konuştu: Çok mutluyuz tabiki de önceliğimiz çeyrek finali garantilemekti. Maçlarda en iyi şekilde performans göstermekti. Galiba ilk setleri biraz uyanmak için kullanıyoruz. Umarım İtalya maçında buna ihtiyacımız olmaz. Çeyrek Final'de de güçlü bir şekilde kendimizi ilk 4'e atmak istiyoruz.