1.LigSamsunspor'da "ilk 2" hedefi

Samsunspor'da "ilk 2" hedefi

10.03.2014 - 15:15 | Son Güncellenme:

Kulüp İkinci Başkanı Hun, "Ligde kalan 9 maçımızı kazanıp ilk 2 içine girmek istiyoruz" dedi.

Samsunsporda ilk 2 hedefi

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un ikinci başkanı Recep Hun, "Ligde kalan 9 maçımızı kazanıp ilk 2 içine girmek istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Hun, AA muhabirine, geçen haftayı bay geçerek futbolcuların dinlenme fırsatı yakaladıklarını söyledi. Cumartesi günü sahalarında Bucaspor ile karşılaşacaklarını belirten Hun, şöyle konuştu: "Ligde 9 maçımız kaldı. Her maç final havası içinde geçecek. Ligde kalan 9 maçımızı kazanıp ilk 2 içine girmek istiyoruz. Oyuncularımız ve teknik yönetim buna inanmış durumda. Son haftalarda Manisaspor'un üst üste puan kaybı yaşaması bizim ilk 6 içine girmemizi garantilemiş durumda ancak futbolda matematiksel olarak diğer takımların iddiası bitmeden biz buna garanti gözüyle bakmıyoruz. Daha önümüzde toplayabileceğimiz 27 puan var. İlk 6'nın içinde kalmaktan öte biz de Süper Lig'e ilk 2 içinden çıkmak istiyoruz."

Haberin Devamı

Samsunspor taraftarlarından Bucaspor maçında takımı yalnız bırakmamasını isteyen Hun, "Taraftarlarımıza 9 maçlık süreçte çok ihtiyacımız var. Onların hem iç saha hem de dış sahadaki inanılmaz desteği oyuncularımızı ateşliyor. Takımımızı bu süreçte yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Ayrıca şehrin önde gelenleri ve iş adamlarının da ekonomik olarak destekte bulunmasını arzuluyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Samsunspor, Bucaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde çalışan futbolcular, koşu ve kültür fizik hareketi yaptı. Kırmızı-beyazlılar, havanın soğuk olması nedeniyle idmanı salonda çalışarak tamamladı.