SamsunsporSamsunspor-Göztepe maçında korkutan sakatlık! Ambulansla hastaneye kaldırıldı

Samsunspor-Göztepe maçında korkutan sakatlık! Ambulansla hastaneye kaldırıldı

28.09.2024 - 16:12 | Son Güncellenme:

Samsunspor Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Göztepe ile karşı karşıya geldi. Maçın henüz ilk dakikasında yürekleri ağza getiren bir sakatlık yaşandı.

Samsunspor-Göztepe maçında korkutan sakatlık Ambulansla hastaneye kaldırıldı

Süper Lig'de Samsunspor ile Göztepe'nin karşı karşıya geldiği mücadelede korkutan bir sakatlık yaşandı. 

Haberin Devamı

HASTANEYE KALDIRILDI 

Samsunspor - Göztepe maçının ilk dakikasında Isaac Solet ile Zeki Yavru kafa kafaya çarpıştı ve iki futbolcu da yerde kaldı. Kafasının arkasına darbe alan Solet uzun bir süre yerde hareketsiz bir şekilde yattı.

Futbolcuların telaşla ambulansı çağırması ile sağlık ekipleri sahanın içerisine gelerek Solet’e ilk müdahaleyi yaptı. Solet, saha içerisine giren ambulansla hastaneye kaldırıldı. Mücadele Solet’in 5. dakikada oyundan çıkması ile kaldığı yerden devam etti.

1/4

2/4

3/4

4/4

SON DURUMU BELLİ OLDU 

Göztepe, kısa süreli bilinç kaybı yaşayan Isaac Solet'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Futbolcunun bilincinin açık ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi:

Samsunspor ile oynadığımız karşılaşmanın ilk dakikasında rakip oyuncuyla girdiği hava topu mücadelesinde kafasına darbe alan oyuncumuz Isaac Solet, kısa süreli bilinç kaybı yaşamış, ancak şu anda bilinci açık ve sağlık durumu iyidir. Oyuncumuz kontrol amaçlı hastanede müşahede altında tutulmaktadır.

Haberin Devamı

İzmir ekibi, yaz transfer döneminde 23 yaşındaki orta saha oyuncusunu Slavia Sofia'dan satın alma opsiyonuyla transfer etmişti.

Samsunspor-Göztepe maçında korkutan sakatlık Ambulansla hastaneye kaldırıldı

 

Yazarlar