Şampiyonlar LigiŞampiyonlar Ligi'nde Gazzaniga'dan 90. dakikada dramatik hata! Tarihe geçti

Şampiyonlar Ligi'nde Gazzaniga'dan 90. dakikada dramatik hata! Tarihe geçti

19.09.2024 - 10:34 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain ilk hafta maçında La Liga'nın dikkat çeken ekibi Girona'yı konuk etti. Fransız devi maç boyunca rakip kaleyi adeta abluka altına alırken, 90. dakikada geceye damga vuran hata yaşandı.

Şampiyonlar Liginde Gazzanigadan 90. dakikada dramatik hata Tarihe geçti

Şampiyonlar Ligi'nin ilk hafta maçında Paris Saint Germain, Girona'yı ağırladı. Fransız ekibi maç boyunca üstün olan taraf olsa da galibiyet golü 90. dakikada ilginç bir şekilde geldi. Ev sahibi ekip, Kolo Muani ve Dembele ile önemli gol fırsatlarını cömertçe harcadı.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Liginde Gazzanigadan 90. dakikada dramatik hata Tarihe geçti

BACAKLARININ ARASINDAN AĞLARA

PSG'nin sol beki Nuno Mendes soldan ceza sahasına girdiği gibi topu içeri çevirdi. Herkes Girona kalecisi Gazzaniga topu rahatlıkla kontrol etmesini beklerken sürpriz bir olay yaşandı. Arjantinli eldiven üzerine gelen meşin yuvarlağı elinden kaçırdı ve top bacak arasından ağlara gitti.

90'DA KENDİ KALESİNE ATILAN İLK GOL

Gazzaniga gol sonrası büyük bir üzüntü yaşarken takım arkadaşlarının adeta yıkılan tecrübeli file bekçisini teselli etmeye çalıştı. Paulo Gazzaniga'nın PSG'ye karşı kendi kalesine attığı gol, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 90. dakikada kendi kalesine atılan ilk gol olarak tarihe geçti.