DiğerŞampiyonlar Ligi'nde dev randevu: Real Madrid, Borussia Dortmund karşısında, Arda Güler ile Nuri Şahin rakip!

Şampiyonlar Ligi'nde dev randevu: Real Madrid, Borussia Dortmund karşısında, Arda Güler ile Nuri Şahin rakip!

22.10.2024 - 14:32 | Son Güncellenme:

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek. Milli yıldızımız Arda Güler'in formasını giydiği Madrid devi, bir diğer temsilcimiz Nuri Şahin'in çalıştırdığı Dortmund ile boy gösterecek. Dev maçın heyecanı ise Şampiyon Oranlar ile Misli'de yaşanacak. Karşılaşma öncesi muhtemel 11'ler ve maça dair tüm detaylar haberimizde ise haberimizde…

Şampiyonlar Liginde dev randevu: Real Madrid, Borussia Dortmund karşısında, Arda Güler ile Nuri Şahin rakip

UEFA Şampiyonlar Ligi üçüncü hafta maçında Real Madrid, Almanya'nın köklü ekibi Borussia Dortmund’u konuk edecek. 22 Ekim Salı günü oynanacak ve saat 22:00’de başlayacak maçı Rumen hakem Istvan Kovacs yönetecek.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'ne Stuttgart'ı 3-1 yenerek başlayan İspanyol takımı, geçtiğimiz maç takviminde Lille'e 1-0 yenilerek neye uğradığını şaşırmıştı. Sahasında Dortmund maçına 3 puan parolasıyla çıkacak olan Carlo Ancelotti'nin öğrencileri, Alman devini alt etmeye çalışacak.

Türk Teknik Direktör Nuri Şahin'in çalıştırdığı Borussia Dortmund ise Devler Ligi'ne bomba gibi bir giriş yapmıştı. Club Brugge'u 3-0 deviren Dortmund, Celtic'i 7 golle geçmişti. Real Madrid deplasmanından galibiyet isteyen sarı siyahlılar, kıran kırana geçecek bir mücadeleye hazır durumda.

Arda Oynayacak Mı?

Real Madrid'in Borussia Dortmund'u ağırlayacağı maçın kadrosunu açıklandı. Milli yıldızımız Arda Güler'in kendisine yer bulduğu listede sakatlıktan dönen Brahim Diaz yer almadı. Herhangi bir problemi olmayan Arda Güler'in Dortmund maçında sahada olup olmayacağı maç saatinde belli olacak.

Haberin Devamı

Nuri Şahin, Devler Ligi’nde Alev Alev

Türkiye'de Antalyaspor'un başında sergilediği başarılı grafikle dikkat çeken ve önce Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olan ve bu sezon ise tamamen takımın başına geçen Nuri Şahin'in Almanya'daki macerası iyi başladı. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde iki maçta 10 gol atıp kalesinde sadece 1 gol gören Alman devi tüm dünyadan övgü almıştı. Bundesliga'da tam olarak istenileni veremeyen Borussia Dortmund, 7 maçın sonunda 13 puanla 7. sırada yer alıyor.

Muhtemel 11’ler

Real Madrid: Courtois; Lucas Vázquez, Militao, Rüdiger, Mendy; Modric, Valverde, Bellingham; Rodrygo, Vinicius ve Mbappe.

Borussia Dortmund: Kobel; Ryerson, Anton, Schlotterbeck, Bensebaini; Emre Can, Gross; Malen, Brandt, Sabitzer; Guirassy

Misli üyeleri ne oynuyor?

Şampiyon Oran seçeneğiyle Misli'nin İddaa bülteninde yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Real Madrid kazanır" oldu! %47'lik kesim Real Madrid'in sahasında hata yapmayacağını düşünüyor.

Misli'de Şampiyon Oran'la dev maçta Real Madrid kazanıra 1.36, beraberliğe 4.34 ve Dortmund kazanıra 4.94 oran veriliyor.

Misli yazarı Gökhan Abdik’in yorumu

Haberin Devamı

Arda Güler ve Nuri Şahin karşı karşıya. Bizim için de özel bir maç. Geçen sezonun finali bir kez daha sahnede. B.Dortmund’u kötü oynamadığı, Real’in yakaladığı fırsatları değerlendirdiği bir maç olmuştu. B.Dortmund maç Bernabeu’da da olsa rövanşı almak istiyor. Güçleri yeter mi? Tabii ki kolay değil. Bu atmosferde böyle bir takıma karşı pes ederler mi peki? Kesinlikle hayır. Real önceki iki maçında da gol yedi ve son maçını Lille’e kaybetti. Dortmund 2’de 2 ile geliyor. Ancak kalelerinde pozisyon veriyorlar. Karşılıklı gol de tercih edilebilir ama Real Madrid’in zorlansa bile kazanacağını düşünüyorum.

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Şampiyonlar Liginde dev randevu: Real Madrid, Borussia Dortmund karşısında, Arda Güler ile Nuri Şahin rakip