Süper LigRıza Çalımbay Süper Lig'de şampiyonluk favorisini açıkladı! Daum sözleri

Rıza Çalımbay Süper Lig'de şampiyonluk favorisini açıkladı! Daum sözleri

27.08.2024 - 12:51 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran deneyimli teknik adam, şampiyonluk yarışı için en şanslı gördüğü takımı açıkladı.

Rıza Çalımbay Süper Ligde şampiyonluk favorisini açıkladı Daum sözleri

Teknik direktör Rıza Çalımbay, birçok konuda Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Deneyimli hoca, "İran'dan 2 takımdan teklif geldi ancak nazik bir dille reddettim. Azerbaycan Milli Takımı ile de adımız anıldı fakat olmadı. Azerbaycan'ı tam olarak anlayamıyorum; Azerbaycan bizim ikinci ülkemiz. Maalesef bizim ülkemizden antrenör düşünmüyorlar. Beşiktaş'ta başarısız olan Santos'u aldılar, çok şaşırdım" dedi.

Haberin Devamı

'Favorim Beşiktaş'
Süper Lig'deki şampiyonluk favorisini de açıklayan Çalımbay, "Süper Lig'de 3 hafta geride kaldı. Keskin yorumlar için erken fakat oynanan futbol bize 'Beşiktaş şampiyonluğunun en büyük adayı' diyor. Bu sezon şampiyonluk favorim Beşiktaş. Anadolu'dan da ön plana çıkan takımlar oldu. Önümüzde haftalarda daha net yorumlar yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

'Daum çok iyi bir insandı'
Geçtiğimiz günlerde hayata veda eden Christoph Daum'dan da bahseden Rıza Çalımbay, "Christoph Daum'un hem oyuncusu oldum, hem de yardımcı hocası oldum. Kendisi çok iyi bir insan ve çok iyi bir antrenördü. Ülkemizi çok seven biriydi. Ruhu şad, mekânı cennet olsun" şeklinde konuştu.