FenerbahçeRichard Rios için Fenerbahçe'den 100 milyon euro istendi!

Richard Rios için Fenerbahçe'den 100 milyon euro istendi!

27.08.2024 - 20:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Palmeiras forması giyen Richard Rios için 23 milyon euroluk teklif sunduğu ancak bunun Brezilya ekibi tarafından kabul edilmediği öğrenildi.

Richard Rios için Fenerbahçeden 100 milyon euro istendi

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar, orta saha transferine hız verdi. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda Richard Rios için hamlede bulunduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Richard Rios için teklif yaptığı ancak bunun kabul görmediği belirtildi. ESPN'in haberine göre; Fenerbahçe, Palmeiras forması giyen Richard Rios için resmi transfer teklifinde bulundu.

Sarı-lacivertlilerin, Kolombiyalı orta saha için 23 milyon euro önerdiği kaydedildi. Palmeiras'ın bu teklifi kabul etmediği vurgulandı.

Palmeiras Başkanı Leila Mejdalani Pereira'nın Richard Rios için sözleşmedeki serbest kalma maddesini talep ettiği belirtildi. Richard Rios'un sözleşmesindeki serbest kalma bedelinin 100 milyon euro olduğu vurgulandı.

Richard Rios'un Palmeiras ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2026'da sona erecek. 24 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Flamengo altyapısında futbola başlayan Richard Rios daha sonra Mazatlan ve Guarani'de oynadı. Palmeiras, 28 Mart 2023'tee Richard Rios için 1 milyon 380 bin euro bonservis bedeli ödedi.