İspanya La LigaReal Madrid'de Carlo Ancelotti'den sürpriz toplantı! Arda Güler gündemi

Real Madrid'de Carlo Ancelotti'den sürpriz toplantı! Arda Güler gündemi

06.08.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in sezon öncesi kampında gösterdiği performansla dikkat çeken Arda Güler için İspanyol devinde kritik bir toplantı gerçekleştirildi. Carlo Ancelotti ve yardımcısı Davide Ancelotti'nin 19 yaşındaki on numara için masaya oturduğu belirtildi.

Real Madridde Carlo Ancelottiden sürpriz toplantı Arda Güler gündemi

La Liga devi Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler için son dönemde yeniden transfer iddiaları ortaya atılmaya başlandı. 19 yaşındaki milli futbolcu aynı zamanda İspanyol basınının da büyük ilgisini çekti.

Haberin Devamı

ABD kampında Barcelona ile oynanan maçta asist yapan ve futboluyla göz dolduran Arda Güler için yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Real Madrid'de 19 yaşındaki on numara ile ilgili toplantı yapıldığı öğrenildi.

Defenca Central'in haberine göre; Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ve yardımcısı Davide Ancelotti, Arda Güler hakkında bir toplantı gerçekleştirdi.

Real Madridde Carlo Ancelottiden sürpriz toplantı Arda Güler gündemi

Arda Güler'in sezon öncesi kampına mümkün olan en iyi şekilde başladığı belirtildi. 19 yaşındaki on numaranın bu sezon Real Madrid'de daha fazla sorumluluk almak istediği ve son iki maçın en iyisi olduğu aktarıldı.

Davide Ancelotti'nin Carlo Ancelotti ile yaptığı toplantıda Arda Güler'in daha fazla şans bulmasını istediği vurgulandı. Davide Ancelotti'nin toplantıda, "Başka tarafa bakamayız, ona karşı adil olmalıyız. Eğer hak ediyorsa ilk 11'de olmalı" dediği belirtildi.

Haberin Devamı

Arda Güler'in sadece kalitesi ve vizyonuyla değil aynı zamanda fiziksel açıdan da takım arkadaşlarından daha üstün olduğu aktarıldı. Arda Güler'in savunma yardımında büyük çaba gösterdiği vurgulandı.

Real Madridde Carlo Ancelottiden sürpriz toplantı Arda Güler gündemi

Arda Güler'in geride kalan sezonda fiziksel olarak kendisini geliştirmesi gerektiğinin düşünüldüğü ancak son birkaç ayda kas kütlesi kazandığı ve takım arkadaşlarıyla gücünü eşitlediği belirtildi.

Arda Güler'in Real Madrid için bu sezon çok önemli olacağı ve teknik ekibin onun kalitesinden yararlanmak istediği aktarıldı.

Arda Güler'in Real Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2029'da sona erecek. 19 yaşındaki milli futbolcunun güncel piyasa değeri 45 milyon euro.