FenerbahçePremier Lig'de Ferdi Kadıoğlu savaşı! Fenerbahçe'ye dev bonservis teklifi

Premier Lig'de Ferdi Kadıoğlu savaşı! Fenerbahçe'ye dev bonservis teklifi

11.08.2024 - 11:47 | Son Güncellenme:

Süper Lig'e Adana Demirspor galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi. İşte detaylar...

Süper Lig'in ilk haftasında Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı. Sarı-lacivertli ekipte maç sonu ise tribünleri selamlayan Ferdi Kadıoğlu'nun durumu merak ediliyordu. 

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer Instagram canlı yayınında Ferdi Kadıoğlu için gelen transfer teklifini duyururken Fenerbahçe'deki son gelişmeleri de değerlendirdi. 

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde:

'FENERBAHÇE HENÜZ HAZIR DEĞİL'

Fenerbahçe henüz hazır değil. Fenerbahçe tam olarak oturana kadar oyun biraz daha ağır gelebilir, defansif gözükebilir. Mourinho bu sezon rakiplere kolay alan ve pozisyon bırakmak istemiyor. Biraz daha kontrollü ve dengeli bir oyun.

'EKSİKLER VAR'

Fred yok, eksikler var ve takım daha oturmadı. Mourinho da gol yememeyi ve savunmayı ön planda tutan bir teknik direktör.

FERDİ'YE DEV TEKLİF

Ferdi'nin vedası gibi anlaşıldı ama öyle bir durum şu an için yok. Yarın veya bugün bir gelişme olursa onu bilemeyiz. Bazen oyuncular Avrupa'ya gitmek ister ama Ferdi'den şu ana kadar böyle bir talep gelmedi. Brighton'dan 35 milyonluk teklif olduğu doğru ama Manchester United da istiyor. Bonservis konusunda Brighton daha önde. Manchester'ın büyüklüğü sebebiyle ve istenen bonservislere çıkarsa United transfer olabilir. Fenerbahçe için Ferdi paradan daha değerli ama şu an için veda durumu yok.

Haberin Devamı

Premier Ligde Ferdi Kadıoğlu savaşı Fenerbahçeye dev bonservis teklifi

'OSAYİ'NİN DURUMU CİDDİ GÖZÜKMÜYOR'

Osayi'nin durumu çok ciddi gözükmüyor diye bilgi aldım. Fred dışında bir sakatlık gözükmüyor. Fred'in dönmesi için biraz daha var.

CENGİZ'İN BONSERVİSİ

Cengiz'in tercih edilmeme sebebi biraz oyunuyla alakalı, savunması yeterli gözükmüyor. Suudi Arabistan'dan teklifler var. Katar'dan gelen teklife sıcak bakmadı ama yurtdışından teklifler var.

Fenerbahçe 10 milyon euronun altında satmak istemiyor. Savunması etkili olmadığı için Mourinho tercih etmiyor. Teklifler var ama durum beklemede.

ORTA SAHA TRASNFERİ

İngiltere'de transfer bizden önce bitiyor diye biliyorum, görüşülen oyuncular var. Başta Amrabat olmak üzere İngiltere'ye transferleri olmazsa Fenerbahçe'ye gelecekler. Sanki 6 numara transferi için biraz daha beklenecek gibi.

'MAXİMİN KRİTİK GOLLER KAZANDIRIR'

Maximinin pası çok iyi, o paslarla devam ederse çok kritik goller kazandırır. Zamanında ayağından çıkardığı toplarla Fenerbahçe çok pozisyon bulur. Mourino'nun özel isteğiyle transfer edildi.

Haberin Devamı

En-Nesyri'nin biraz açığı var fiziksel olarak. Dzeko'nun takımda kalmasının ne kadar önemli olduğunu gördük. En-Nesyri'nin de zamanı gelecek.

Yazarlar