İngiltere Premier LigPremier Lig devi, Arda Güler için 100 milyon Euro'yu gözden çıkardı! 'Acımasız teklif yolda'

Premier Lig devi, Arda Güler için 100 milyon Euro'yu gözden çıkardı! 'Acımasız teklif yolda'

07.08.2024 - 14:25 | Son Güncellenme:

Gerek Real Madrid gerek EURO 2024'te A Milli Takım formasıyla performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken genç yıldızla ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. İngiliz ekibinin Arda Güler için 100 milyon Euro ödemeye hazır olduğu ileri sürüldü.

Premier Lig devi, Arda Güler için 100 milyon Euroyu gözden çıkardı Acımasız teklif yolda

Real Madrid forması giyen Arda Güler dev takımlarının radarında... EURO 2024'te 1 gol 2 asistle oynayıp otoritelerin beğenisini kazanan genç yıldız, Real Madrid'in sezon öncesinde ABD'de oynadığı Barcelona maçında harika işler yaptı. 1 asist katkısı koyan ve 1 golü de sayılmayan Arda, El Clasico'da maç boyunca sahada kaldı.

Haberin Devamı

DEĞERİ 15 MİLYON EURO ARTTI
Fenerbahçe'nin eski yıldızının, EURO 2024 öncesindeki Transfermarkt'e göre piyasa değeri 30 milyondu. Almanya'daki turnuvadan sonra ise 19 yaşındaki yıldızın piyasa değeri 45 milyona yükseldi. Real Madrid, Barcelona maçının ardından Amerika Birleşik Devletleri'nde bu sabaha karşı Chelsea ile karşılaştı. Los Blancos, rakibini Lucas Vazquez ve Brahim Diaz'ın golleriyle 2-1 mağlup etti. Chelsea'nin tek golü ise Noni Madueke'den geldi.

Premier Lig devi, Arda Güler için 100 milyon Euroyu gözden çıkardı Acımasız teklif yolda

CHELSEA'YE KARŞI OYNAMADI
El Clasico'da Barcelona'ya karşı asist yapan ve 1 golü sayılmayan Arda Güler, Chelsea maçının kadrosunda yer aldı. Ancak yıldız futbolcu, Endrick ile birlikte süre almadı.

PREMİER LİG DEVİNDEN ASTRONOMİK TEKLİF!
İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan habere göre İngiltere Premier Lig devi, Arda Güler için sürpriz bir hamle yaptı. İngiliz kulübünün, yıldız futbolcu için devasa bir bonservis ücretini gözden çıkardığı aktarıldı.

Haberin Devamı

'ACIMASIZ TEKLİF YOLDA!'
Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi: Manchester United, Arda Güler'i 2025'te kadrosuna katmak istiyor. Acımasız teklif yolda. Arda Güler, Avrupa'nın en iyi kulüpleri tarafından isteniyor.

Premier Lig devi, Arda Güler için 100 milyon Euroyu gözden çıkardı Acımasız teklif yolda

'100 MİLYON EURO ÖDEMEYE HAZIR'
Manchester United, 2025 yaz transfer döneminde oyuncu için 100 milyon Euro'ya kadar ödeme yapmaya hazır. Real Madrid bu bilgiyi, bu senaryonun gerçekleşebilmesi için durumu inceleyen çeşitli aracılar aracılığıyla aldı. Genç Türk yetenek, kendisine büyük bir maaş ödemeye ve projelerinde çok önemli bir rol vermeye istekli olan tüm takımların dikkatini çekiyor.

REAL MADRID KADRODA TUTMAK İSTİYOR
Real Madrid, Arda'yı uzun yıllar elinde tutmak istiyor. Gelebilecek teklifler umurlarında değil çünkü oyuncu şu anki ve gelecekteki projenin önemli bir parçası.