İngiltere Premier LigPaul Pogba'dan Manchester City itirafı! 'Guardiola beni istedi'

Paul Pogba'dan Manchester City itirafı! 'Guardiola beni istedi'

18.10.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Doping cezasındaki dev indirim sonrası mart ayında yeniden sahalara dönmeye hazırlanan Paul Pogba suskunluğunu bozdu. Paul Pogba'nın Manchester City ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Paul Pogbadan Manchester City itirafı Guardiola beni istedi

Doping testi pozitif çıktıktan sonra 4 yıl futboldan men cezası alan ve ardından CAS tarafından cezası 18 aya düşürülen Paul Pogba, mart ayında sahalara dönmek için geri sayıma geçti.

Haberin Devamı

Juventus ile sözleşmesi devam eden Paul Pogba'nın Manchester City hakkında yaptığı açıklama ses getirdi. İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'a konuşan Paul Pogba çarpıcı bir itirafta bulundu.

Juventus'taki ikinci döneminden önce Manchester City'den transfer teklifi aldığını belirten Paul Pogba, "Evet, Guardiola beni Manchester City'ye istediğinde ben Juventus'a gitmeyi tercih ettim" şeklinde konuştu.

Paul Pogbadan Manchester City itirafı Guardiola beni istedi

Juventus'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Paul Pogba'nın mukavelesinin feshedilmesi bekleniyor.

US Torcy altyapısında yetişen Paul Pogba daha sonra Le Havre ve Manchester United altyapısında oynadı. Juventus'un 2012-2013 sezonu başında bedelsiz kadrosuna kattığı Paul Pogba, 2016-2017 sezonu başında 105 milyon euro karşılığında Manchester United'ın yolunu tuttu. Juventus, 2022-2023 sezonu başında Paul Pogba'yı bir kez daha bonservis bedeli olmadan renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Paul Pogba, Fransa Milli Takımı'nda 91 karşılaşmada forma şansı buldu. 31 yaşındaki orta saha, bu müsabakalarda 11 gol atma başarısı gösterdi.