Fransa Ligue 1Paris Saint Germain'i şoke eden Kylian Mbappe kararı! Dev tazminat

Paris Saint Germain'i şoke eden Kylian Mbappe kararı! Dev tazminat

25.10.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Fransız yıldız Kylian Mbappe'nin eski kulübü Paris Saint Germain'e açtığı davayı kazandığı öğrenildi. Paris Saint Germain'in Kylian Mbappe'ye ödemesi gereken tazminat dudak uçuklattı.

Paris Saint Germaini şoke eden Kylian Mbappe kararı Dev tazminat

Real Madrid'in yıldızı Kylian Mbappe'nin eski kulübü Paris Saint Germain'e açtığı davanın sonuçlandığı ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun, Paris Saint Germain'den dev bir tazminat kazandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Fransa Profesyonel Lig Federasyonu'nun Paris Saint Germain ile anlaşmazlığında Kylian Mbappe'nin lehine karar verdiği vurgulandı. Paris Saint Germain'in davayı kaybetmesi nedeniyle Kylian Mbappe'ye 55 milyon euroluk tazminat ödemesinin kararlaştırıldığı aktarıldı.

Kylian Mbappe'nin Paris Saint Germain'e açtığı davada ödenmemiş maaşları ve diğer primler için 55 milyon euroluk talepte bulunduğu ve bunun kabul edildiği belirtildi. Paris Saint Germain'in bu ödemelerinin geçerlilik kazanmadığı yönünde savunmada bulunduğu kaydedildi.

Paris Saint Germaini şoke eden Kylian Mbappe kararı Dev tazminat

Fransa Profesyonel Lig Federasyonu'nun kararının kısa süre içerisinde resmiyete dönüşmesinin beklendiği vurgulandı.

Paris Saint Germain'in 2018-2019 sezonu başında bonservisine 180 milyon euro ödediği Kylian Mbappe, sözleşmesinin sona ermesinin ardından sezon başında Real Madrid'le bedelsiz olarak sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Kylian Mbappe, Real Madrid'de 13 müsabakada forma şansı buldu. 25 yaşındaki golcü, bu mücadelelerde 8 kez rakip fileleri havalandırdı. Kylian Mbappe, takım arkadaşlarına 2 asist yaptı.

Paris Saint Germaini şoke eden Kylian Mbappe kararı Dev tazminat

Kylian Mbappe'nin Real Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2029'da sona erecek. Fransız futbolcunun güncel piyasa değeri 180 milyon euro.