Galatasaray ÖZEL - Galatasaray'dan 3 bomba birden! Transfer için anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli

ÖZEL - Galatasaray'dan 3 bomba birden! Transfer için anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli

18.07.2022 - 02:00 | Son Güncellenme:

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da takıma 3 takviye birden yapıldı. Sarı-kırmızılı idareciler orta saha, sağ bek ve santrafor mevkilerinde yaşanan sıkıntıyı çözdü. Galatasaray'ın tecrübeli sağ bek için ödeyeceği bonservis bedeli de belli oldu. Sarı-kırmızılılardaki dev transfer operasyonunun detaylarına MİLLİYET ulaştı.

ÖZEL - Galatasaraydan 3 bomba birden Transfer için anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli

Galatasaray'da transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde takıma 3 hamle birden yapıldı. Sarı-kırmızılılarda uzun çalışmalar sonucunda flaş isimler kadroya dahil edildi. Galatasaray'daki dev operasyonun ayrıntılarına MİLLİYET ulaştı.

Haberin Devamı

ABDÜLKERİM'E 2.8 MİLYON EURO

Galatasaray'da ilk transfer hamlesi savunmaya yapıldı. Sarı-kırmızılılarda, Okan Buruk'un imzasının ardından stoper rotasyonuna Abdülkerim Bardakcı dahil edildi. Süper Lig devi, tecrübeli stoper için 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödedi. Abdülkerim Bardakcı ile Galatasaray arasında 3+1 yıllık sözleşme imzalandı.

ÖZEL - Galatasaraydan 3 bomba birden Transfer için anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli

KAZIMCAN'DAN 5 YILLIK İMZA

Sarı-kırmızılılarda geleceğe yatırım hamlesi olarak sürpriz bir isim takıma dahil edildi. Altay'da dikkat çeken Kazımcan Karataş konusunda anlaşma sağlandı. 19 yaşındaki sol bekle 5 yıllık sözleşme imzalandı. Galatasaray, Kazımcan Karataş için 20 milyon Türk Lirası bonservis bedeli ödeneceğini Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Haberin Devamı

ORTA SAHAYA OLİVEİRA

Galatasaray'da orta saha rotasyonuna ilk hamle Sergio Oliveira'yla geldi. Sarı-kırmızılılar, 30 yaşındaki Portekizli futbolcu için Porto'yla anlaşma sağladı. Galatasaray, Sergio Oliveira ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Sergio Oliveira için Porto'ya 3 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

ÖZEL - Galatasaraydan 3 bomba birden Transfer için anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli

 

FORVETE SEFEROVİC GELDİ

Galatasaray'da santrafor pozisyonuna takviye geldi. Sarı-kırmızılılar, İsviçreli golcü Haris Seferovic için Benfica ile anlaşmaya vardı. Süper Lig devinin tecrübeli santrafor için yapılan kiralık anlaşmasına satın alma opsiyonu maddesini de ekleteceği öğrenildi.

ÖZEL - Galatasaraydan 3 bomba birden Transfer için anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli

MUHTEŞEM PERFORMANS

Galatasaray'ın kadrosuna dahil ettiği Haris Seferovic geçtiğimiz sezon Benfica'da forma şansı bulduğu maçlarda skora önemli katkılar yaptı. 15 müsabakada oynayan ve toplam 528 dakika sahada kalan İsviçreli, rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Haris Seferovic takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi. 30 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösteriliyor.

OPSİYON 2 MİLYON EURO

30 yaşındaki Haris Seferovic, satın alma opsiyonlu kiralanırken, Galatasaray, Portekiz ekibine bu transfer için 1 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek. Satın alma opsiyonunun ise 2 milyon euro olduğu öğrenildi. Yıldız futbolcu ise 2 milyon euro kazanacak. Seferovic bugün 3. sağlık kontrolünden geçecek, test olumlu sonuçlanırsa imzayı atacak.

Haberin Devamı

SAĞ BEKE DUBOİS

Galatasaray'a geldiği günden bu yana hayal kırıklığı yaratan Sacha Boey'un takımdan ayrılma ihtimali çok yükseldi. Okan Buruk'un Avusturya kampına dahil etmediği genç oyuncunun, Avrupa'dan talipleri olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılılar takıma tecrübeli bir beki dahil etti.

Galatasaray'ın Lyon forması giyen Léo Dubois için Fransız temsilcisiyle anlaşma sağladığı öğrenildi. 27 yaşındaki sağ bek için sarı-kırmızılıların kasasından çıkacak bedelin 2 milyon 500 bin euro olduğu belirtildi.

DUBOİS'E 4 YILLIK KONTRAT

4 senelik kontrat yapılan Fransız oyuncu ise yıllık 1 milyon 300 bin euro alacak. 19 yaşındaki Gusto’nun gölgesinde kaldı ve formasını genç meslektaşına kaptırdı.

ÖZEL - Galatasaraydan 3 bomba birden Transfer için anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli

10 MİLYON EURO

Galatasaray'ın Lyon'dan transfer ettiği Léo Dubois geçtiğimiz sezon 28 müsabakada oynadı. Fransız sağ bek bu müsabakalarda 3 asist yapma başarısı gösterdi. 27 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak ifade ediliyor.

Haberin Devamı

ORTA SAHAYA AVUSTURYALI

Galatasaray'da üçüncü transfer için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi. Sarı-kırmızılılar, bonservisi elinde bulunan Florian Grillitsch ile transfer için anlaşma sağladı. 26 yaşındaki oyuncunun kısa süre içerisinde İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Hoffenheim ile sözleşmesi sona eren Florian Grillitsch geçtiğimiz sezon 18 müsabakada oynadı. Avusturyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 16 milyon euro olarak gösteriliyor.

ÖZEL - Galatasaraydan 3 bomba birden Transfer için anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli

MARCAO, SEVİLLA'YA GİTTİ

Sarı-kırmızılılarda bu dönemde flaş ayrılıklar da yaşandı. Alpaslan Öztürk kiralık olarak Eyüpspor'a gönderildi. Ali Yavuz Kol, Adana Demirspor'la transfer için anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılı takımla yeni sözleşme imzalamayan Bartuğ Elmaz, Marsilya'nın yolunu tuttu. RSC Charleroi, Valentine Ozornwafor'un sözleşmesinde yer alan 100 bin euroluk satın alma opsiyonunu kullanma kararı aldı. Galatasaray'da son ayrılık Marcao oldu. Sevilla, Brezilyalı stoper için Galatasaray'a 15 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

ÖZEL - Galatasaraydan 3 bomba birden Transfer için anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli

DİAGNE VE MORUTAN DA YOLCU

Haberin Devamı

Galatasaray'da Mbaye Diagne ve Olimpiu Morutan'ın da ayrılık hazırlığında olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılı takımda üçüncü forvet konumunda yer alan Mbaye Diagne, Fatih Karagümrük'le pazarlıklarda büyük oranda el sıkıştı. Galatasaray'da öte yandan Olimpiu Morutan'ın da Sivasspor'a kiralanmasının gündemde olduğu aktarıldı.

HER BÖLGEDE İKİ İYİ İSİM

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transfer yapılacağını dile getirdi, “Alınacak, görüştüğümüz futbolcular var” açıklamasını yaptı. Geniş bir kadro oluşturmak için yönetimin çalışma içerisinde bulunduğuna vurgu yapan sarı-kırmızılıların teknik patronu, “Her bölgede iki iyi oyuncumuzun olması gerekiyor. Yönetimimiz çok iyi niyetli çalışıyor. Transferler yapacağız” ifadesini kullandı.

Cim-Bom’dan ayrılanların da olduğunu ifade eden Okan Buruk, “Kamp dönüşü bu ayrılıklar devam edebilir” diye konuştu. Başarılı teknik adam, “Diagne için bir teklif gelmişti. Elimizde üç santrfor vardı. Ona çok süre verememiştik. O teklifi değerlendirdi. Morutan da bizim önemli bir oyuncumuz, bir yatırımımız. Oynamaya ihtiyacı var. Oynarsa belki güçlü bir şekilde dönecektir” yorumunu yaptı.

ÖZEL - Galatasaraydan 3 bomba birden Transfer için anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli

MOHAMED, NANTES YOLCUSU

Galatasaray’ın Mısırlı forveti Mustafa Muhammed, Fransa yolcusu... Golcü oyuncu için Nantes, satın alma opsiyonlu kiralık olarak teklifte bulundu. Fransızlar satın alma opsiyonu için 6 milyon önerirken, Galatasaray ise 8 milyon euroda ısrar ediyor. Kulüpler arasındaki görüşmelerin sürdüğü ve Muhammed’in de gitmek istediği belirtildi.