GalatasarayÖZEL | Galatasaray, Guela Doue transferini bitiriyor! Oyuncuyla anlaşma tamam, işte Rennes'e sunulan teklif

ÖZEL | Galatasaray, Guela Doue transferini bitiriyor! Oyuncuyla anlaşma tamam, işte Rennes'e sunulan teklif

09.07.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Rennes forması giyen Guela Doue transferi için geri sayıma geçti. Sarı-kırmızılıların transferi sonuçlandırmak için indirim beklediği öğrenildi.

ÖZEL | Galatasaray, Guela Doue transferini bitiriyor Oyuncuyla anlaşma tamam, işte Rennese sunulan teklif

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon transfer çalışmalarına hız verdi. Fenerbahçe'den ayrılan Michy Batshuayi ile 3 yıllık sözleşme imzalayan sarı-kırmızılılar, Rennes forması giyen Guela Doue transferi için girişimlerini hızlandırdı.

Haberin Devamı

Süper Lig devi, 21 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcuyla el sıkıştı. Sarı-kırmızılılar, Guela Doue'nin bonservisi konusunda sert bir tavır sergileyen Rennes'e yeni bir transfer teklifinde bulundu.

ÖZEL | Galatasaray, Guela Doue transferini bitiriyor Oyuncuyla anlaşma tamam, işte Rennese sunulan teklif

Galatasaray, Guela Doue ile senelik 1 milyon 200 bin euro maaş konusunda anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar, Ligue 1 ekibi Rennes'e Guela Doue için 7 milyon euro bonservis önerisinde bulundu. Galatasaray'ın genç futbolcunun transferinde sona yaklaştığı, Rennes'in sıkı pazarlıkta indirim yapmasını beklediği bildirildi.

Guela Doue, geride kalan sezonda Rennes formasını 33 maçta terletti. 21 yaşındaki sağ bek bu müsabakalarda 4 asist üretti. Genç oyuncunun, Rennes ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Guela Doue'nin güncel piyasa değeri 7 milyon euro.

Haberin Devamı

ASSIGNON DA İSTENİYOR

Galatasaray'da kurmayların Guela Doue ile birlikte Lorenz Assignon transferinde de gaza bastığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların, bugün başlayacak ve 10 gün sürecek Avusturya kampına yetenekli futbolcunun transferini yetiştirmeyi planladığı belirtildi.

Süper Lig devinin, Lorenz Assignon transferinde yaptığı pazarlıklarda aradaki farkın azaldığı, anlaşma olasılığının çok yüksek olduğu öğrenildi. Galatasaray'ın Guela Doue transferindeki gibi Lorenz Assignon'da da Ligue 1 ekibinden indirim talep ettiği kaydedildi.

Lorenz Assignon, geride kalan sezonun devre arasında Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak daha sonra Burnley'e kiralanmıştı. Burnley ve Rennes'te forma giyerek sezonu tamamlayan Lorenz Assignon, 35 maça çıktı ve 3 gol, 4 asist üretti.

ÖZEL | Galatasaray, Guela Doue transferini bitiriyor Oyuncuyla anlaşma tamam, işte Rennese sunulan teklif

Rennes altyapısında yetişen Lorenz Assignon, Bastia ile Burnley'de kiralık olarak forma giydi. 24 yaşındaki sağ bekin, Rennes ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Lorenz Assignon'un güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Galatasaray'da transfer listesinin ilk sırasında bulunan Aaron Wan Bissaka için olumlu gelişme yaşanmaması nedeniyle İngiliz yıldız için beklemeye geçildiği öğrenildi.