FenerbahçeÖZEL | Fenerbahçe'de Serdar Aziz'in ayrılık süreci ortaya çıktı! Haluk Canatar açıkladı

ÖZEL | Fenerbahçe'de Serdar Aziz'in ayrılık süreci ortaya çıktı! Haluk Canatar açıkladı

08.07.2024 - 19:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den ayrılma kararı alan Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, SKORER'e özel açıklamalarda bulundu.

ÖZEL | Fenerbahçede Serdar Azizin ayrılık süreci ortaya çıktı Haluk Canatar açıkladı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Serdar Aziz, transfer görüşmelerinde bulunmak için Avusturya kampından ayrıldı. Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, ayrılık kararının perde arkasını SKORER'e anlattı.

Haberin Devamı

Serdar Aziz'in mental olarak yorgun olduğunu belirten Haluk Canatar, "Serdar Aziz ayrılmak istediğini söyledi. Jose Mourinho ile görüştü. 5.5 yıldır bu kulübe hizmet ettiğini ancak mental olarak biraz yorgun olduğundan bahsetti. Hayatında bir değişikliğe ihtiyaç duyduğunu söyledi" ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho'nun Serdar Aziz'i takımda düşündüğünü ancak kararına saygı duyduğunu vurgulayan Haluk Canatar, "Hocası onun takımda olması yönünde rapor verdiğini ancak oyuncunun böyle bir karar aldıysa söyleyebileceği bir şey olmayacağını söyledi ve dürüst olduğu için Serdar'a teşekkür etti" açıklamasını yaptı.

Serdar Aziz'in daha sonra Başkan Ali Koç'la da görüştüğünü ve sarı-lacivertli takımdan güzel bir şekilde ayrıldığını dile getiren Haluk Canatar, "Aralarında kısa ve güzel bir sohbetleri oldu. Başkan ile de görüştüler ve saygılı güzel bir şekilde ayrıldılar" dedi.

Haberin Devamı

Serdar Aziz için henüz bir görüşme yapmadıklarını belirten Haluk Canatar, " Çok net söylemem gerekirse bu süreçte hiçbir kulüple görüşmemiz olmadı. Dün gece süreç sonuçlandı. Bugün İstanbul’a gelecek" ifadelerini kullandı.

Yurt dışı ve yurt içinde görüşmelerin olacağını vurgulayan Haluk Canatar, "Konunun akışı bu şekilde. Yarın itibariyle tabii görüşmelerimize başlayabiliriz. Yurt dışı da olabilir, yurt içinde de görüşmelerimiz olacak" diye konuştu.

F.BAHÇE RESMEN AÇIKLADI

Fenerbahçe Kulübü, sabah saatlerinde yaptığı açıklamada Serdar Aziz'in Jose Mourinho ile görüşerek Avusturya kampından ayrıldığı belirtilmişti. Sarı-lacivertli takımdan yapılan açıklamada, "2018-2019 sezonundan itibaren formamızı giyen Serdar Aziz, Teknik Direktörümüz Jose Mourinho ile görüşerek kamptan ayrılmıştır. Futbolcuya transfer görüşmeleri için izin verilmiştir. Oyuncunun takımımızın yeni sezon planlamasında yer almayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız" denilmişti.

SOSYAL MEDYADAN VEDA MESAJI

Fenerbahçe'den ayrılmaya hazırlanan Serdar Aziz sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı. Ali Koç, Acun Ilıca ve Jose Mourinho'ya teşekkür eden Serdar Aziz şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Bilindiği üzere, 5 buçuk yıl formasını onurla giydiğim Değerli Kulübüm Fenerbahçe Spor Kulübü ile bugün yapmış olduğumuz son görüşmemizin neticesinde ayrılık sürecine girmiş bulunmaktayım. Bu süreçte göstermiş oldukları anlayış için Saygıdeğer Başkanım sayın Ali Koç. Kıymetli Büyüğüm Sayın Acun Ilıcalı ve Teknik direktörümüz Sayın Jose Mourinho'ya ayrı ayrı teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım."