FenerbahçeÖZEL | Fenerbahçe'de Mourinho sorunu! 'Yetkililer de şaşırıyor'

ÖZEL | Fenerbahçe'de Mourinho sorunu! 'Yetkililer de şaşırıyor'

27.09.2024 - 11:58 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'ı 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertli ekipteki son gelişmeleri değerlendirdi.

Galatasaray derbisi sonrası UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında Union Saint-Gilloise'yı konuk eden Fenerbahçe sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertli ekipteki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında değerlendirdi.

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde:

Konu rotasyonla veya oyuncuyla alakalı değil bence. Fenerbahçe'de oyuncular eleştiriliyor ama konunun Mourinho olduğunu söylemeye çalışıyorum. Mourinho'nun basın toplantısını izledim, inanamadım. Enerjisi çok düşük. Acilen toparlanması lazım. bizim tanıdığımız Mourinho bu değil. Sanki zorla konuşuyor zorla takımın başında duruyor gibi bir havası var.

'YETKİLİLER DE ŞAŞIRIYOR'

Bazı Fenerbahçeli yetkililer de şaşırıyor bu duruma. Ortada futbol yok, bir şey yok. Takım ileriye gidemiyor. Maç 22.00'de başlasa insanların çoğu uyurdu stadyumda. Bu kadar isteksiz bir takım ve hoca... ben çok iyimser değilim böyle devam edemez. Kötü oynayabilirsin ama hoca bir reaksiyon verir. Ben ne Youssef En-Nesyri ne de Cengiz'i eleştirebilirim. Hocanın toparlanması gerekiyor.

Haberin Devamı

'G.SARAY MAÇINDAN DAHA ETKİSİZ'

Hocanın değiştirdiği takım Galatasaray maçından daha etkisiz. Problem bu. Bazı etkenler olabilir ama karşında Real Madrid yok.

ÖZEL | Fenerbahçede Mourinho sorunu Yetkililer de şaşırıyor

'MOURINHO SORUNU VAR'

Önceki maçlarda bu kadar kulübede oturmuyordu. Şu an bir Mourinho sorunu var. Bizim bildiğimiz Mourinho bu değil. Uzun süre sonra bu kadar hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim bir teknik adam için.

'DERBİNİN BU KADAR ETKİ YAŞATACAĞINI DÜŞÜNMEMİŞ'

Maçlar için bence 'nasıl olsa kazanırım' düşüncesi vardı. Kulübe yakın kişilerle konuştuğuma göre derbi mağlubiyetinin bu kadar etki yaşatacağını düşünmemiş. Dün de sordum bazı kişiler de anlam veremiyor. Rahatsızlığı vardı ve derbi etkiledi vs. deniyor.

'OYUNCULARA YÜKLENMEYE GEREK YOK'

Oyunculara bence çok yüklenmeye gerek yok. Nesyri iyi futbolcu, çok yükleniliyor. Oyuncular hocanın istediği oyuna karşılık veremiyor.

'SEN FENERBAHÇE'NİN LİDERİSİN'

Kötü oyun her zaman olabilir ama sen Fenerbahçe'nin liderisin. Son durum şöyle; oyuncular şu ana kadar Mourinho'nun oynatmak istediği oyuna karşılık veremiyorlar ve uygulayamıyorlar.

Haberin Devamı

'AMARABAT İLK 11'DE OLUR'

Amrabat ilk 11'de olur. Dzeko ve Maxi 11'e döner. Hoca kendi oyun sisteminden vazgeçmez. Sadece İsmail yerine Amrabat bekliyorum.