SkorerSon dakika: Serhat Akın'ın vurulma anı ortaya çıktı

Son dakika: Serhat Akın'ın vurulma anı ortaya çıktı

27.09.2024 - 10:49 | Son Güncellenme:

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'ın, Beykoz'da uğradığı silahlı saldırı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Serhat Akın'ın, Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradığı anlar, bölgedeki iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Haberin Devamı

Son dakika: Serhat Akının vurulma anı ortaya çıktı

Görüntülerde Serhat Akın'ın, yanındaki kişiyle birlikte binadan çıkış yaptığı sırada hızla koşarak gelen 1 kişi tarafından silahla vurulduğu, ateş eden kişinin daha sonra motosikletle olay yerinden kaçtığı görülüyor.

Silahlı saldırıda ayağından yaralanan Serhat Akın'ın, Ataşehir'deki özel hastanede tedavisi devam ediyor.

Son dakika: Serhat Akının vurulma anı ortaya çıktı

SON DURUMU BELLİ OLDU

Serhat Akın'ın yorumculuk yaptığı Sports Digitale, eski milli futbolcunun sağlık durumuyla alakalı bir açıklama yaptı. Serhat Akın'ın sabah saatlerinde 2 ayağından operasyon geçirdiği ve durumunun stabil olduğu belirtildi.

İkinci operasyon için bekletildiği aktarılan eski Milli futbolcunun hastanede ne kadar kalacağının ise 72 saat içerisinde belli olacağı duyuruldu.

Haberin Devamı

'HEM ÜZÜNTÜLÜYÜM, HEM SİNİRLİYİM'

Serhat Akın'ı hastanede ziyaret eden eski futbolcu Tuncay Şanlı, "Şu anda durumu gayet iyi, morali bozuk. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Yarın bir ameliyata alınacak. Durumdan dolayı kardeşimin yanındaydım. O benim kardeşim, beraber çok güzel şeyler yaşadık. Üzüntülerde yaşadık. Duyduğum anda hemen yanına geldim. Durumda çok ciddi bir şey yok. Büyük ihtimal yarın bir operasyon geçirecek. Dediğim gibi, söylenecek çok fazla bir şey yok. Bunun üzerine yorum yapmak da istemem. Hem üzüntülüyüm hem sinirliyim. Şu an, durumu gayet iyi. Biraz keyfi yerinde değil morali de bozuk. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur" diye konuştu.

TFF'DEN AÇIKLAMA

TFF'den Serhat Akın'a yapılan saldırı sonrasu şu açıklama yapıldı:

A Millî Takımımızın eski oyuncusu Serhat Akın'ın uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

Menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, hastanede tedavi altına alınan Serhat Akın'a geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Son dakika: Serhat Akının vurulma anı ortaya çıktı

METİN SİPAHİOĞLU'NDAN PAYLAŞIM

Fenerbahçe kulübünün eski yönetici Metin Sipahioğlu saldırıyı kınayan bir paylaşımda bulundu: Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum, kendisine çok geçmiş olsun, acil şifalar..

SERHAT AKIN KİMDİR?

Haberin Devamı

1981 yılında futbola Almanya'da 10 yaşındayken Karlsruher SC takımın altyapısına girerek başladı. 2000 yılına kadar burada oynadı. 2000 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu ve Türkiye millî takımına kadar yükseldi. Fenerbahçe'nin ardından RSC Anderlecht'e transfer oldu. 2006-2007 sezonunda Almanya'nın 1. FC Köln takımına kiralık olarak transfer olup diğer sezon RSC Anderlecht'e geri döndü.

SERHAT AKIN'IN MİLLİ TAKIM KARİYERİ

1999 yılında 4 defa Türkiye U-17 formasını giydi. Aynı yıl içerisinde 3 defa da Türkiye U-18 formasını giydi ve bu maçlarda 4 gol kaydetti. 2000 yılından 2002 yılına kadar 22 defa forma giyerek 12 gol attı. 2002-2006 yılları arasında Türkiye A millî takım formasını 16 defa giydi ve bu maçlarda 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Babası'nın Erzincan'lı olması sebebiyle millî takım da genelde 24 numarayı giydi.