VoleybolÖZEL | Eczacıbaşı'nın yeni salonunda sona doğru!

ÖZEL | Eczacıbaşı'nın yeni salonunda sona doğru!

26.08.2024 - 10:55 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin önemli voleybol kulüplerinden biri olan Eczacıbaşı, eski salonuna veda ediyor. Kartal’daki yeni salon için yapılan inşaat gözle görülür hale geldi.

ÖZEL | Eczacıbaşının yeni salonunda sona doğru

Eczacıbaşı kulübü yeni salonu olacak arazide inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Kartal’daki yeni salon için yapılan inşaat gözle görülür hale geldi.

Haberin Devamı

BU SEZON CEBECİ'DE
Eczacıbaşı Dynavit, Ayazağa bölgesindeki kentsel dönüşüm nedeniyle Kartal’daki yeni spor kompleksinin yapımı tamamlanana kadar, Cebeci Spor Kompleksi’ni kullanacak. CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi maçlarını ise geçen yıl olduğu gibi Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynayacak.

Fotoğraf: İhsan Sercan Özkurnazlı

ÖZEL | Eczacıbaşının yeni salonunda sona doğru

GELECEK SEZON KARTAL'DA
Bir sonraki sezonda tüm lig ve Avrupa maçlarının Kartal'da yapımına hızla devam edilen spor kompleksinde oynanması hedefleniyor.

4 BİN KİŞİ KAPASİTELİ
Eczacıbaşı Topluluğu'nun Kartal'daki arazisi üzerinde inşa edilecek olan yeni salon 4 bin seyirci kapasitesine sahip olacak.

Uluslararası standartlara sahip olacak yeni salonda üç antrenman sahası ve ikişer kişilik 10 odalı altyapı konaklama alanının yanı sıra idari ve sosyal alanlar, fizyoterapi ve fitness bölümleri, kafeterya, yemek salonları ve sporcu dinlenme bölümleri de yer alacak.

Haberin Devamı

ÖZEL | Eczacıbaşının yeni salonunda sona doğru

Toplam inşaat alanı yaklaşık 25 bin metrekare olan proje, ekonomik ve çevresel sürdürülebilirlik ilkelerine uygun olarak inşa edilecek, enerji verimliliği ön planda tutulacak ve çevreye duyarlı malzemeler kullanılacak.

PANKART ASILDI
İnşaatın olduğu bölgede reklam panolarına ‘Voleybol efsanesi çok yakında burada pankartı asıldı. İnşaat havadan görüntülenirken arazide hummalı bir çalışma yapıldığı görüldü.

ÖZEL | Eczacıbaşının yeni salonunda sona doğru