GalatasarayOsman Şenher'den Icardi ve Zaha çıkışı! 'Neden Arjantin'e gidiyor?'

Osman Şenher'den Icardi ve Zaha çıkışı! 'Neden Arjantin'e gidiyor?'

13.09.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da yaşanan yoğun gündemi Milliyet yazarı Osman Şenher köşesine taşıdı. Icardi'nin Arjantin'e gidişi, karaborsa iddiaları, Zaha'nın alacağı paralar hakkında Şenher eleştirilerde bulundu.

Osman Şenherden Icardi ve Zaha çıkışı Neden Arjantine gidiyor

Galatasaray'da yaşanan yoğun gündemi Milliyet yazarı Osman Şenher köşesine taşıdı. İşte 'Galatasaray'ın üstünde kara bulutlar var' yazısında değindiği konular...

Haberin Devamı

'KİM GALATASARAY'IN PARASINI YİYORSA BURNUNDAN GELSİN'
Akçeli işler sıkıntılıdır. Koca Galatasaray Kulübü bir sürü olumsuz şeylerle suçlanıyor. Başkan Dursun Özbek ne kadar çırpınırsa çırpınsın, insanlar ikna olmuyor.
Önce şunu söyleyeyim; ben karaborsadan 40 milyon eurolar kazanıldı iddiasına kesinlikle katılmıyorum. Ne yaptılar yani? Bütün stada kombine seyirci almayıp, biletleri karaborsa mı sattılar! Ama burada suçlanan yöneticiler var. Başkan Özbek onlara "Şu olaylar temize çıkana kadar görevinizden ayrıldiyemiyor. Bunu söylese bir daha hiç kimse bu mevzuyu konuşmayacak.
Suçlayanlara bakıyorsun ikisi de Galatasaray'da yöneticilik yapmış insanlar. Bu işten bir şey çıkmayacağını bildikleri halde böyle bir yola girdiler. Bana göre yanlış yaptılar. Evet Galatasaray'ın parasını kim yiyorsa burnundan gelsin. Ama bu iş böyle açık açık deklare edilerek yapılmamalıydı.

Haberin Devamı

Osman Şenherden Icardi ve Zaha çıkışı Neden Arjantine gidiyor

CIA DİREKTÖRÜ FLORYA'YA GELEMEZ Mİ?
Evet, yönetimin her konuda çok büyük hatası var. En büyük hata da başkanın. Ali Yüce istifa ediyor. İstifa sebebi ne? Onun gibi namuslu, varlıklı, iyi bir Galatasaraylı ben gidiyorum diyorsa bunu ciddiye almak lazım. Neden başkan, Ali Yüce gibi sağlam bir yöneticiyi akçeli işlerin başına getirmedi? Ali Yüce orada olsaydı bu tartışmaları kimse yapar mıydı? Kesinlikle yapmazdı, yapamazdı da...
Yine tartışılan konuların bir tanesi, CIA direktörü Florya'ya gitmiş. Adam görevinden ayrılmış, ziyaret edemez mi Florya'yı? Kulüp yerden yere vuruluyor, kimse ağzını açıp bir şey söylemiyor. Şu an kargaşa yaşanıyor, herkes tedirgin.

ICARDI'YE NEDEN TÜRKİYE'DE 'KAL' DİYEN YOK?
Galatasaraylılar futbol takımından da endişe ediyor. Kerem Aktürkoğlu gibi kendi evladını satıyorsun. Bonservisi sende olan Zaha'yı, Oliveira'yı üstüne para ödeyerek dışarıya gönderiyorsun. Şimdi de kanatlara yeni futbolcu getirerek dünya paralar vereceksiniz. Galatasaray'da transfer ve kadro mühendisliğini kim yapıyor bilemiyorum.
Icardi sakatlandı, tedavisini burada yaptırmıyor, Arjantin'e gidiyor. Böyle bir şey olabilir mi? Yok mu orada bir yönetici, "Türkiye'de en iyi tedavi yapılıyor, takımla birlikte ol, arkadaşların yanında kal" diyemez mi? Bilemiyorum, büyük sıkıntılar yaşanıyor.

Haberin Devamı

Osman Şenherden Icardi ve Zaha çıkışı Neden Arjantine gidiyor

ZAHA'YA VERDİĞİNİZ PARAYLA GS TV İHYA OLUR
Diğer bir konu, Galatasaray TV'yi kim kapattı? Masrafı ağır dediler ama Oliveira ile Zaha'ya verdiğiniz para GSTV'nin 10 senelik masrafını karşılar. Hiç olmazsa televizyon devam etse derdinizi anlatacak bir iki kişi bulurdunuz. Şimdi o da yok. Herkes sallıyor, sizler susuyorsunuz.
Kulübün 30 milyon taraftarı var. Hepsi isyan ediyor. Transferler bile kara bulutları dağıtmıyor, hiç kimseyi de heyecanlandırmıyor. Çaykur Rize, Gaziantep ve Fenerbahçe maçları var sırada. Bu maçlardan iyi skorlar çıkmazsa ortalık daha çok karışacak. Okan Buruk hoca da işin içine dahil edilecek. İşin en kötü tarafı, çıkacak kargaşayı hiç kimse önleyemeyecek. Dilerim bir an önce takım da, yönetim de toparlanır, kulübe huzur gelir.

Yazarlar