VoleybolEski VakıfBanklı Gabi'den Alex de Souza'ya jest!

Eski VakıfBanklı Gabi'den Alex de Souza'ya jest!

06.09.2024 - 10:55 | Son Güncellenme:

Paris Olimpiyatları'nda Filenin Sultanları'nı yenerek bronz madalya alan Brezilya'da Gabi'den Alex de Souza'nın voleybolcu kızı Antonia'ya jest geldi.

Eski VakıfBanklı Gabiden Alex de Souzaya jest

Fenerbahçe ve Brezilya Milli Takımı'nın efsaneleri arasında yer alan Alex de Souza'ya vatandaşı Gabriela Guimaraes'ten jest geldi. Alex'in voleybolcu kızı Antonia'ya imzalı formasını gönderdi.

Haberin Devamı

Alex ise bu jeste kayıtsız kalmadı ve sosyal medya hesabı üzerinden eski Vakıfbank kaptanı Gabi'ye teşekkür etti: "Gabi, harika hediye için teşekkürler. Çok güzel! Antonia formayı çok sevdi."

İSTANBUL'DA DOĞMUŞTU
Alex de Souza'nın kızı Antonia Mauad de Souza, Brezilya Süper Ligi takımlarından Barueri ile sözleşme imzalamıştı. İstanbul doğumlu olan Antonia, U21 Milli Takımı’nda da forma giyiyor. Brezilyalı genç oyuncu libero pozisyonunda görev yapıyor.

Eski VakıfBanklı Gabiden Alex de Souzaya jest

VAKIFBANK'TA 5 SENE OYNADI
Gabriela Guimaraes, 2019'da Sultanlar Ligi ekibi VakıfBank'a transfer oldu. Sarı-Siyahlı ekipte kaptanlık görevini üstlenen Brezilyalı smaçör İtalya'ya transfer oldu. Guimaraes yeni sezonda Imoco Volley Conegliano için ter dökecek.