FenerbahçeOsayi Samuel havalimanında mahsur kaldı! Osimhen'den tepki

Osayi Samuel havalimanında mahsur kaldı! Osimhen'den tepki

14.10.2024 - 11:36 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performanslar sonrası Nijerya Milli Takımı kampına katılan Osayi Samuel, Libya'da bir havalimanında mahsur kaldığını açıkladı. Galatasaray'ın yıldızı Osimhen'den de yaşananlara tepki geldi. İşte detaylar...

Osayi Samuel havalimanında mahsur kaldı Osimhenden tepki

Son günlerde Fenerbahçe'deki geleceği merak konusu olan Osayi SamuelNijerya Milli Takımı'nın kampına katılmıştı. Nijerya Milli Takımı'yla Afrika Kupası Elemeleri'nde yarın deplasmanda oynayacakları karşılaşma için Libya'ya giden yıldı sağ bek dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 

Haberin Devamı

HAVALİMANINDA MAHSUR KALDI

Nijerya Milli Takımı'nda bulunan yıldız futbolcu sosyal medya hesabından Libya'da bir havalimanında 15 saattir mahsur kaldığını açıkladı.

Başarılı sağ bek paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

15 saattir hiçbir sağlık ve güvenlik garantisi olmadan bir Libya havaalanında mahsur kaldım.

Afrika Futbol Konfederasyonu'nu da etiketleyen Nijeryalı futbolcu "Daha iyisini yapabiliriz" dedi.

Osayi Samuel havalimanında mahsur kaldı Osimhenden tepki

LİBYA'DA KARŞI KARŞIYA GELECEKLERDİ 

Afrika Uluslar Kupası’nda Nijerya, 11 Ekim’de oynanan maçta Libya’yı 1-0 mağlup etmişti. Afrika Uluslar Kupası elemelerinde iki takım bu kez 15 Ekim’de Libya’da karşı karşıya gelecekti. 

OSIMHEN'DEN TEPKİ

Galatasaray'ın Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen'den de yaşananlar sonrası paylaşım geldi. Yıldız golcü yaşananlara tepki gösterirken yetkililere çağrıda bulundu: 

Haberin Devamı

Kardeşlerimin ve antrenörlerimin dün gece Libya havaalanında karşılaştığı haksız muamele beni hayal kırıklığına uğrattı. Bunun gibi eylemler spor ruhuna aykırıdır. Desteğim ekibimle birlikte ve bu engellere rağmen güçlü kalacaklarını biliyorum. Takım arkadaşlarım ve yetkililerim hala Libya'daki havaalanında mahsur kaldığı için CAF ve diğer futbol organlarını müdahale etmeye çağırıyorum. Bu gereksiz ve insanlık dışı. Birlikte duruyoruz, her zamankinden daha güçlü.

Osayi Samuel havalimanında mahsur kaldı Osimhenden tepki

Yazarlar