GalatasarayReal Madrid, Galatasaray'ın kalbini istiyor! Dev teklif kapıda

Real Madrid, Galatasaray'ın kalbini istiyor! Dev teklif kapıda

14.10.2024 - 11:27 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yıldızlarına talip gelmeye devam ediyor. İspanyol devi Real Madrid'in sarı kırmızılı ekibin vazgeçilmezi için harekete geçtiği iddia edildi. İşte detaylar...

Real Madrid, Galatasarayın kalbini istiyor Dev teklif kapıda

Galatasaray'da ara transfer dönemine ilişkin çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Sarı-Kırmızılılar'ın yıldız ismi için reddedilmesi zor bir teklif kapıda...

Haberin Devamı

YILDIZLARA İLGİ SÜRÜYOR

Avrupa'nın önemli ekiplerinin Süper Lig'in devlerine yönelik ilgisi sürüyor. Yaz transfer döneminde birçok yıldızına duyulan ilgi gündem olan Galatasaray'ı ara transferde de zorlu bir mücadele bekliyor.

BU KEZ BİR DEV KAPIDA

Galatasaray'ın kapısı, ara transfer döneminde reddedilmesi zor bir teklif ile çalınabilir. Süper Lig'den son olarak Arda Güler'i kadrosuna katan Real Madrid'in ara transferde Galatasaray'ın yıldızı için harekete geçeceği belirtiliyor. Hem kulüp hem de oyuncu cephesinde reddedilmesi zor bir teklif gelebilir.

DAVINSON'UN PEŞİNDELER!

2023 sezonunun yaz transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham’dan 9.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Davinson Sanchez, geldiği günden bu yana fark yarattı. Sarı-Kırmızılı formayı giydiği günden bu yana Okan Buruk’un en güvendiği isimlerden biri olan Kolombiyalı futbolcu ile ilgili olarak flaş bir iddia ortaya atıldı. Arjantin basınından Ole’nin haberine göre İspanya La Liga devi Real Madrid, 28 yaşındaki savunmacıyı kadrosuna katmak istiyor.

Haberin Devamı

Real Madrid, Galatasarayın kalbini istiyor Dev teklif kapıda

YÜKLÜ BİR TEKLİF GELEBİLİR

Bu doğrultuda devre arası transfer döneminde Cim Bom’un kapısının çalınabileceği öne sürüldü. Gelen haberlere göre Eflatun-Beyazlılar, yüklü bir bonservis bedeli önerisinde bulunarak, deneyimli futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Davinson Sanchez’in de böyle bir teklif gelmesi durumunda Başkent ekibine gitmeyi istediği bildirildi.

Yazarlar