Milli TakımOnlar çalacak, Milli Takım coşacak

Onlar çalacak, Milli Takım coşacak

02.10.2012 - 16:04 | Son Güncellenme:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Eskişehirspor'un bando grubu olan ' Bando Es Es'i' taraftarı coşturması için Türkiye Romanya Milli maçına davet etti. Demirören'in bu teklifini kabul eden Bando Es Es, 12 Ekim'de Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacak olan Türkiye Romanya milli maçında çalacakları marşlar ile taraftarı coşturacak.

Onlar çalacak, Milli Takım coşacak

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Yönetim Kurulu Toplantısını yapmak üzere geldiği Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havalanı'nda Kulüpler Birliği ve Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.

Demirören ve beraberindekiler daha sonra toplantının düzenleneceği Eskişehirspor Tesislerine geçti. Demirören, burada Eskişehirspor'un Bando Grubu olan 'Bando Es Es'in yöneticileri tarafından karşılandı. Demirören, kendisini karşılayan Bando ES Es' yöneticileri ve Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal'a 'Bando Es Es'i 12 Ekim Cuma akşamı Şükrü Saraçoğlu'nda Romanya ile Türkiye arasında oynanacak olan Dünya Kupası eleme maçına katılarak, taraftarları çalacakları marşlarla coşturması teklifini sundu.

Başkan Ünal, Demirören'in bu teklifine kabul etti. Bando Es Es, Şükrü Saraçoğlu'nda Türkiye Romanya maçında marşlarla taraftarları coşturacak.

Bando Es Es'i başarılı bulduğunu belirten Demirören, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlarına da bir çağrı da bulunarak, " Sizler de Bando Es Es gibi bir ekip kurabilirsiniz. Böyle bir ekiple taraftarı hem coşturur hem de tribünlerde güzel atmosferlerin oluşmasına vesile olabilirsiniz." dedi.

(Cihan)