BeşiktaşOlimpik Lyon - Beşiktaş maçına VAR damgası!

Olimpik Lyon - Beşiktaş maçına VAR damgası!

24.10.2024 - 23:21 | Son Güncellenme:

Avrupa Ligi'nin 3'üncü haftasında Olimpik Lyon ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısına VAR kararları damga vurdu.

Olimpik Lyon - Beşiktaş maçına VAR damgası

Olimpik Lyon, UEFA Avrupa Ligi'nin 3'üncü haftasında Beşiktaş'ı konuk etti. Groupama Stadyumu'ndaki karşılaşmanın ilk yarısında VAR hakemi Christian Dingert'in kararları dikkat çekti.

Haberin Devamı

26'ncı dakikada Ryan Cherki'nin pasında Lacazette sahneye çıktı. Lacazette'nin golü sonrası Olimpik Lyon üstünlüğü yakaladı.

Pozisyon VAR'da incelendikten sonra ofsayt kararı geldi. Ryan Cherki'den önce topla buluşan Tolisso'nun ofsaytta olduğu tespit edildi ve ağlara giden top gol değeri kazanmadı.

PENALTI KARARI, VAR YİNE DEVREDE

29'uncu dakikada Olimpik Lyon'da Lacazette ceza sahasına girdiği sırada Emirhan Topçu'nun müdahalesiyle yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Harm Osmers, bu hareket sonrası penaltı noktasını işaret etti.

VAR bu pozisyonda yeniden devreye girdi ve penaltı kararı iptal edildi. Pozisyonun ceza sahası dışında olduğu kaydedildi. Maçın hakemi Harm Osmers, penaltı kararını iptal etti ve Emirhan Topçu'yu sarı kartla cezalandırdı.