GalatasarayNihat Kahveci'den övgü: Galatasaray'da olmazsa olmaz oyunculardan biri

Nihat Kahveci'den övgü: Galatasaray'da olmazsa olmaz oyunculardan biri

15.09.2024 - 10:13 | Son Güncellenme:

Galatasaray Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup ederek 4'te 4 yaptı. Eski milli futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci sarı-kırmızılı takımın gol-şov yaptığı maçı değerlendirdi.

Nihat Kahveciden övgü: Galatasarayda olmazsa olmaz oyunculardan biri

Galatasaray konuk ettiği Çaykur Rizespor karşısında farka koştu: 5-0. Eski milli futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, karşılaşmayı Kontraspor'un youtube kanalına yorumladı.

Haberin Devamı

"Davinson Sanchez, Galatasaray'da olmazsa olmaz oyunculardan biri. Davinson'un iyi oynaması, Torreira ve Sara'yı rahatlattı. Gabriel Sara'nın üzerinde bonservis baskısı vardı. Gol ve asist yapması bekleniyordu, bugün 'Hoş geldim' dedi. Tribünler de Sara'nın oyunundan keyif aldı. Geldiği günden bu yana en iyi performansını gösterdi. Bu oyununu korursa Galatasaray başka seviyeye geçer.

'OSIMHEN ÇOK GOL ATAR'

Osimhen'i fizik olarak eksik görmedim. Son dakikaya kadar koştu, mücadele etti. Ne kadar atlet bir oyuncu olduğunu gösterdi. Sıçraması çok iyi. Çok gol atacağını düşünüyorum. Galatasaraylı futbolcuların pozisyon hazırlaması lazım. Ayrıca defansif anlarda da mücadelesini beğendim.

Nihat Kahveciden övgü: Galatasarayda olmazsa olmaz oyunculardan biri

'JAKOBS GEÇER NOT ALDI'

Haberin Devamı

Bizde oyuncu ilk geldiğinde önce duruşuna bakarlar. Jelert'e bir baktılar, rüzgar esse sıkıntı yaşar. Jakobs öyle değil. Duruşu sağlam, oyun aklı var. Defansif olarak bugün çok zorlanmadı. Sahada nerede duracağını ve ne zaman atağa çıkacağını biliyor. İlk maçında geçer not aldı.

'VAR NEDEN ÇAĞIRMADI ANLAMADIM'

Galatasaray kadrosunda sağ bek, sol bek gibi pozisyonların eksikliğinden bahsediliyordu. Öyle oyunculara sahipsin ki... Barış'ı sağa da sola da koysan oynatırsın. Berkan'ı sol bekte ve orta sahada oynatırsın... Galatasaray'ın her türlü oyuna evrilebilecek bir kadrosu var.

Bir tane Torreira pozisyonu var. VAR müdahale edebilirdi. Ali Sowe, ceza sahası içerisinde topa dokundu, Torreira, Ali Sowe'u düşürdü. VAR neden çağırmadı anlayamadım."