GalatasarayNihat Kahveci'den olay Okan Buruk sözleri: Ben olsam istifa ederdim

Nihat Kahveci'den olay Okan Buruk sözleri: Ben olsam istifa ederdim

01.09.2024 - 10:54 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 4. hafta maçında Adana Demirspor deplasmanından Galatasaray, 5-1'lik galibiyetle ayrıldı. Karşılaşma sonrası mücadeleyi değerlendiren Nihat Kahveci, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Nihat Kahveciden olay Okan Buruk sözleri: Ben olsam istifa ederdim

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaştı. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan maçı Galatasaray 5-1 kazandı.

Haberin Devamı

Karşılaşma sonrası Kontraspor'da konuşan Nihat Kahveci dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İşte Kahveci'nin açıklamalarından satır başları:

KALEDE 16 YAŞINDA BİR ÇOCUK'

Adana Demirspor 'sen bu hale nasıl geldin' dedirtti. Adana Demirspor'un kalesinde 21 Eylül'de 16 yaşına girecek bir çocuk oynuyor. Ben kaleci Deniz Eren Dönmezer'e bir şey diyebilir miyim? Fenerbahçe maçında da iyi oynamıştı. Ben 16 yaşında Beşiktaş'ta A Takım'a çıkmamıştım.

'F.BAHÇE MAÇINA YETİŞİR Mİ BELİRSİZ'

Galatasaray genelde kriz anlarını iyi geçiren, iyi de kötü de oynasa maçını kazanan tarafını gösterdi. Mertens'i Süper Lig'de her maç 11 oynat. Bu kadar kaostan sonra 5 gol atıp kazanmak krizi çözmez ama galibiyet önemlidir. Milli takım arasında sonra yoluna devam eder. Rakibe bu kadar pozisyon veren bir futbolla Galatasaray, Avrupa'da zorlanır. Icardi'nin arka adalesindeki durumu önemli. Fenerbahçe maçına yetişir mi yetişmez mi belirsiz.

Haberin Devamı

'METEHAN'DAN DAVİNSON ÇIKMAZ'

Metahan'ın ayağı temiz. Oynaması bana sürpriz oldu. Geçen sezon Eyüpspor'da ciddi süre aldı. Çabukluk, defans arkasına atılan topları kesme konularını düşündüğümde bir hatasında yanarsın. Nelsson'u, Abdülkerim'i kesecek bir performansı görmedim. Bu maçı kaldırdı ama Metahan'dan Davinson Sanchez çıkmaz.

'YERİNDE OLSAM BIRAKIR GİDERDİM'

Yönetim ve Okan Buruk istifa etsin diyenler görüyorum. Ben Okan Buruk'un yerinde olsaydım ve bu tepkileri duysaydım ben bırakırım görevimi. Zirvede bırakır giderdim. Bu şekilde bu ülkede nasıl hocalık yapacaksın? Bu kadar kolay mı kredisi bitiyor. Fatih Terim'i bulduk deniliyordu. Beni üzen bu.

'DUBOİS, JELERT'TEN İYİ'

Leo Dubois, Jelert'ten iyi topçu. 9 milyon euro bonservis verdiler yollayamazlar ama Jelert'i yollarım. Dubois'yı tutardım. Bana söyleyin ne özelliği var? Şu ana kadar ben bir özelliğini göremedim. Bana göre büyük bir başarısızlık.