Milli TakımNihat Kahveci'den Kerem Aktürkoğlu vurgusu! 'Bir daha görmek istemez'

Nihat Kahveci'den Kerem Aktürkoğlu vurgusu! 'Bir daha görmek istemez'

15.10.2024 - 01:01 | Son Güncellenme:

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Bizim Çocuklar'ın İzlanda deplasmanındaki tarihi galibiyetini değerlendirdi.

Nihat Kahveciden Kerem Aktürkoğlu vurgusu Bir daha görmek istemez

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi 4. Grup'un 4'üncü haftasında İzlanda deplasmanında sahadan 4-2 galip ayrıldı. A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda deplasmanındaki galibiyetini Nihat Kahveci yorumladı.

Haberin Devamı

İrfan Can Kahveci'nin performansını değerlendiren Nihat Kahveci, Kerem Aktürkoğlu ile ilgili dikkat çeken bir çıkışta bulundu.

İrfan Can Kahveci'nin golüne dikkat çeken Nihat Kahveci, "Kahveciler biliyorsun ceza sahası dışından hep vuruyor, atıyor. Hep bir 'Kahveci' lazım A Milli Futbol Takımı'na. Ben futbolculuk döneminde İzlanda'ya gitmemişim, yokmuşum. 2000'le 2012 arası maç yok İzlanda'yla" dedi.

Kerem Aktürkoğlu'nun performansını yorumlayan Nihat Kahveci, "Yalnız Kerem Aktürkoğlu çok klas gol attı. Topu aldı, ne ara oraya vurmayı düşündü, nasıl ayarladı? Vallahi helal olsun. Orkun Kökçü veriyor, ayağının dışıyla köşeye bırakıyor. İlk maçta hat-trick yaptı. İzlanda, bir daha Kerem Aktürkoğlu'nu görmek istemez. 4 gol attı 2 maçta" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İrfan Can Kahveci'nin attığı gol öncesi performansına değinen Nihat Kahveci, "Herkes bana hala söylediği için 'abi ne goller attın' falan. Kaçıncı dakikada attık? 89'da değil mi? O dakikaya kadar çok mu iyi oynamıştım? Hayır ama Fatih Hoca oyunda tuttu. Sonra o özgüvenle Fatih Terim'e esprimi de yaptım. 'Hocam beni çıkarmanı bekliyordum' dedim. Fatih Terim, 'Biz senin ne zaman gol atacağını bilmiyor muyuz' dedi. Bilir tabi. İrfan Can Kahveci de istediği kadar topla buluşmasın, oralardan vuruyor ve atıyor" açıklamasını yaptı.

Galler maçında her şeyin A Milli Futbol Takımı'nın elinde olduğunu dile getiren Nihat Kahveci, "En kritik maçımıza çıkacağız, her şey elimizde. Kendi seyircimizin önünde oynayacağız, oyuncular moralli. Oyuncular sonuçta bir önceki maça bakacak ve 'İzlanda karşısında 4 attım' şeklinde gelecek. Takımda ne yaptığı çok etkilemez" dedi.