FutbolMisli fenomeni SHEVCHENKO17’den şov gecesi!

Misli fenomeni SHEVCHENKO17’den şov gecesi!

15.10.2024 - 13:34 | Son Güncellenme:

Misli’ye gelen kazanıyor… Misli Arena’da yer alan “Krallar” takipçilerine kuponlarıyla kazandırmaya devam ediyor. Yaptığı kuponlarla birçok iddaacının dikkatini çeken Misli fenomeni SHEVCHENKO17, Misli üyelerinin ceplerini doldurdu. SHEVCHENKO17, İzlanda – Türkiye maçına yaptığı İlk Yarı / Maç Sonucu tahminiyle de yine binlerce kişiye kazandırdı.

Misli fenomeni SHEVCHENKO17’den şov gecesi

88.dakikada gelen gol kuponu getirdi!

Haberin Devamı

SHEVCHENKO17, dün UEFA Uluslar Ligi’nde oynanan İzlandaTürkiye karşılaşmasına İlk Yarı 1 / Maç Sonucu 2 şeklinde bir tahminde bulundu. Karşılaşmanın henüz başında İzlanda skor üstünlüğünü aldı. Abdülkerim’in baskısından rahatça kurtulan Orri Oskarsson, topu üst direğin hemen altına gönderip, İzlanda’nın ilk golünü attı. Karşılaşmanın ilk yarısı iki takımın da gol denemelerine rağmen, 1-0 skorla sonuçlandı. SHEVCHENKO17’nin kuponunun gelmesi için Türkiye’nin ikinci yarıda geri dönüş yapması gerekiyordu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Türkiye gol ararken, Arda Güler’in vuruşunun defans oyuncusunun eline çarpmasıyla penaltı kazandı. Hakan Çalhanoğlu penaltıyı kullandığı sırada ayağının kayması sebebiyle çift vuruş yaptı ve gol iptal edildi. 62.dakikaya girildiğinde ise İrfan Can Kahveci uzak mesafeden sert bir şut çekti ve skoru eşitleyen golü attı. Karşılaşmada henüz 5 dakika geçmeden Milli Takım bir penaltı daha kazandı ve Halkan Çalhanoğlu bu sefer hata yapmadı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın son dakikalarına yaklaşırken 83.dakikada Valgeir Fridriksson’un açtığı ortaya yükselen Andri Guojohnsen, attığı kafa golüyle skoru yeniden eşitledi (2-2). Kuponun gelmesi için Türkiye’nin maçın kalan bölümünde yeniden üstünlüğü alması gerekiyordu. Sahneye 88. dakikada genç yıldız Arda Güler çıktı. Kerem Aktürkoğlu’nun baskısı sonrası kaleci Valdmarssoon’un hatasını iyi değerlendiren Arda, skoru 3-2’ye getirdi. 6 dakika uzatma verilen karşılaşmada 90+5’te Kerem Aktürkoğlu seken topu alıp, ceza sahası dışında muhtemel bir gol attı ve maçın skorunu tayin etti (2-4).

Misli fenomeni SHEVCHENKO17 bu sonuçla birlikte İlk Yarı 1 / Maç Sonucu 2 tahminini tutturmuş oldu ve tek maçta 24.00’lık oran yakaladı. SHEVCHENKO17 aynı zamanda İzlanda – Türkiye kuponuyla birlikte 6 farklı kupon tutturarak tam 4.340 kişiye kazandırdı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da yer alan Krallar’ın kuponlarını takip ederek kazanabilirsiniz. Ayrıca Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşarak İddaa bilginizi konuşturabilirsiniz.

Haberin Devamı

İşte SHEVCHENKO17’nin İzlanda – Türkiye maçı kuponu…

Misli fenomeni SHEVCHENKO17’den şov gecesi

Misli fenomeni SHEVCHENKO17’den şov gecesi