GalatasarayNihat Kahveci Galatasaraylı oyuncuyu yerden yere vurdu: Yaptığı orta 'Vadi'ye gitti!

Nihat Kahveci Galatasaraylı oyuncuyu yerden yere vurdu: Yaptığı orta 'Vadi'ye gitti!

28.08.2024 - 09:10 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Galatasaray evinde Young Boys'a 1-0 yenildi. Devler Ligi'ne havlu atan sarı-kırmızılı takım ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek. Eski milli futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci zorlu müsabakayı değerlendirirken, sarı-kırmızılı oyuncuyu eleştiri yağmuruna tuttu.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi defterini erken kapadı. Sarı-kırmızılı takım Young Boys'a 3-2'nin rövanşında 1-0 yenildi. Temsilcimiz UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek. Nihat Kahveci, Kontraspor'a Galatasaray-Young Boys maçını yorumladı. İşte Kahveci'nin değerlendirmesi:

Haberin Devamı

'TEK KELİMEYLE YAZIK'

Ben bu kadar kötü Galatasaray beklemiyordum. Tek kelimeyle yazık! Savunulacak hiçbir tarafı yok. İki maçta 4 gol yiyip 17 tane pozisyon verilmez! Galatasaray, bu takımı elemeliydi. Bu maç bir kişiye yazmaz. Bu mağlubiyet, başkanından malzemecisine kadar herkese yazar.

Nihat Kahveci Galatasaraylı oyuncuyu yerden yere vurdu: Yaptığı orta Vadiye gitti

'KÖHN'ÜN ORTASI 'VADİ'YE GİTTİ' 

Maça başlangıç planı bana göre yanlış değildi. Batshuayi ve Hakim geçen maçın yıldızlarındandı. Buradaki sıkıntı, bazı oyuncuların gerekeni yapmamasıydı. Sara'nın ileride birçok top kaybetmesi, Torreira'nın dönen toplarda yalnız kalması, ilk yarıda rakibin öndeki oyuncularına gereken müdahalelerin yapılmaması, Köhn'ün ilk yarı çok kötü oynaması... Köhn'ün ilk yarıda yaptığı bir tane orta Vadi'ye gitti.

Haberin Devamı

Nihat Kahveci Galatasaraylı oyuncuyu yerden yere vurdu: Yaptığı orta Vadiye gitti

'G.SARAY'A YAKIŞTIRAMADIM'

Transfer fiyaskosu! Galatasaray'a yakıştıramadım. İki senedir yaptığı transferlerde tutmayanlar da oldu ama bu seneki transferlerden bir gram katkı alamadı. Icardi saçını kestirmiş, konsantre olduğunu sandım ama keşke kestirmeseydi. Belki şans getirirdi.

MUSLERA'YA ELEŞTİRİ

Muslera, kaç şampiyonlukta katkın var ama iki maçta da en ihtiyaç olan zamanda kötüydün. Gidip rakibe vurdun, kırmızı kart gördün. Bu seviyede bu hareket olmaz. Biz senin duruşunla tanıyoruz.