Avusturya Haberleri Nicolas Seiwald: Yolumuza devam etmek istiyoruz!

Nicolas Seiwald: Yolumuza devam etmek istiyoruz!

01.07.2024 - 21:08 | Son Güncellenme:

Türkiye maçı öncesi Avusturya'da Nicolas Seiwald açıklamalarda bulundu.

Nicolas Seiwald: Yolumuza devam etmek istiyoruz

EURO 2024 Son 16 Turu'nda Türkiye ile karşı karşıya gelecek Avusturya'da Nicolas Seiwald maç öncesi düzenlenen basın toplantısında soruları cevapladı.

Haberin Devamı

Leipzig Stadı'nda sahaya çıkacakları için mutlu olduğunu vurgulayan Nicolas Seiwald, "Bu stadyumda kendimi çok rahat hissediyorum. Leipzig’de oynamak bizim için bir avantaj, yarını dört gözle bekliyorum. Yarın harika bir maç olacağına inanıyorum. Tek düşüncem yarınki maçımızı kazanmak. Çünkü yolumuza devam etmek istiyoruz. Oyuncu olarak sakin kalmamız gerektiğini biliyoruz. Bu tür maçlarda adrenalin üst düzey olacaktır yine de kafanızın net olması ve doğru düşünmeniz gerek. Duygular doğru kararlara engel olmamalı." ifadelerini kullandı.

Çeyrek finale çıkmak istediklerini aktaran Seiwald, "Çeyrek finale kalmak için yarınki maçı kazanmak zorundayız. Sadece iyi oyun değil, neticeyi de almalıyız. Fransa karşısında da iyi oynamıştık ama mağlup olmuştuk. Taraftarımız da turnuva içinde belirleyici bir faktör. Gruptan birinci çıkmamız takımımız için unutulmaz bir gündü." şeklinde konuştu.

Yazarlar