Galatasaray Nereden nereye! Galatasaray'dan olaylı ayrıldı, şimdi 2. Lig'e transfer oldu

Nereden nereye! Galatasaray'dan olaylı ayrıldı, şimdi 2. Lig'e transfer oldu

29.06.2024 - 17:56 | Son Güncellenme:

Yetenekleri ile Galatasaray'da dikkatleri üzerine çeken ve akabinde ise sözleşme yenilemeyerek Avrupa'ya transfer olan Mustafa Kapı, genç yaşında kariyerinde büyük düşüş yaşıyor.

Nereden nereye Galatasaraydan olaylı ayrıldı, şimdi 2. Lige transfer oldu

Galatasaray'dan Lille'e transfer olan genç yetenek Mustafa Kapı, Avrupa'da aradığını bulamamış ve Adana Demirspor ile anlaşarak Türkiye'ye geri dönmüştü.

Haberin Devamı

GALATASARAY SÖZLEŞME UZATMAK İSTEMİŞTİ
Sarı-kırmızılı takım 2020 yılında resmi açıklamayla Mustafa Kapı'nın sözleşmesinin uzatılması konusunda kendisine sunulan tüm yapıcı teklif önerilerini reddettiğini duyurmuştu.

Söz konusu açıklamada, "Son 3 yılı yatılı olmak üzere 2014 yılından bu yana Galatasaray Futbol Akademisi bünyesinde, yetişmesi için emek ve değer verilen Mustafa Kapı, sözleşme uzatılması için kendisine sunulan tüm yapıcı önerileri reddettiğinden, kadro dışı bırakılmıştır." ifadeleri kullanılmıştı.

Nereden nereye Galatasaraydan olaylı ayrıldı, şimdi 2. Lige transfer oldu

MUSTAFA KAPI: ÖNÜM KAPALI, LILLE İLE ANLAŞTIM
Kapı o dönemde ayrılık ile ilgili olarak Galatasaray'da önününün kapalı olduğunu düşündüğünü ve kariyerine Avrupa'da devam edebilmek uğruna böyle bir karar aldığını söyledi. Kapı; "Amacım kontrat, para vs. ya da Galatasaray'a saygısızlık değil. Önüm kapalı. Fenerbahçe de gündemimde değil. Bu ortamda ilerleme ihtimali görmüyorum. Hedefim Avrupa'da oynamak. Kontrat uzatmama konusu tamamen budur. Ayrıca, Fatih hocama saygısızlık da etmem. Bana atfedilen twitlerin atıldığı dönemde yaşım 10."

Haberin Devamı

ADANA DEMİRSPOR'A GELDİ, U19'A GÖNDERİLDİ
Mustafa Kapı, Fransız ekibi Lille'de aradığını bulamadı ve tekrar Türkiye'ye döndü. Ne Lille'de ne de Adana Demirspor'da istediği süreleri bulamayan Mustafa, U19 kategorisinde forma giymişti.

Nereden nereye Galatasaraydan olaylı ayrıldı, şimdi 2. Lige transfer oldu

KASTAMONUSPOR İLE 2 YILLIK İMZA
Şu anda 21 yaşında olan Mustafa Kapı, 2. Lig ekibi Kastamonuspor ile anlaştı. Karadeniz ekibi 2 yıllık anlaşmayı şöyle duyurdu: "Takımımız daha önce Galatarasaray, Lille ve Adana Demirspor’da forma giyen genç orta saha oyuncusu Mustafa Kapı ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır..."

Yazarlar