GalatasarayNdombele'den şaşırtan performans! Yeni takımında şov yapıyor

Ndombele'den şaşırtan performans! Yeni takımında şov yapıyor

02.09.2024 - 11:06 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da geçiren ve bekleneni veremeyen Tanguy Ndombele, yeni takımında şov yapıyor! İşte yaşananlar...

Ndombeleden şaşırtan performans Yeni takımında şov yapıyor

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile transfer yarışından galip çıkarak kadroya eklenen ve taraftarların da heyecanlanmasına neden olan Tete bir türlü bekleneni verememişti. Brezilyalı futbolcu yeni sezonda Okan Buruk'un planları içerisinde yer almadı ve Yunan ekibi Panathinaikos'un yolunu tuttu. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da şampiyonluğa rağmen hayal kırıklığı yaratan bir diğer isim de Tanguy Ndombele olmuştu. Geldiği günden bu yana fazla kiloları dikkat çeken tecrübeli orta saha sürekli eleştirilerin hedefindeydi. Sezon bitince de kiralık olarak geldiği Tottenham'a geri dönmüş ve sözleşmesi de feshedilmişti.

Haberin Devamı

PERFORMANSLARI DİKKAT ÇEKTİ

Galatasaray ile yollarını ayıran Tanguy Ndombele Nice'e, Tete ise Panathinaikos'a çabuk alıştı. İki futbolcu da gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

Galatasaray'da fazla kilolarıyla eleştirilen Ndombele, Nice'teki fit haliyle dikkat çekmişti. Fransa Ligue 1'in 3. hafta maçında deplasmanda Angers'ı 4-1 mağlup eden Nice'te, tecrübeli orta saha oyuncusu performansıyla maça damga vurdu.

NDOMBELE'DEN HARİKA ASİST

Takımının en etkili isimleri arasında yer alan Ndombele, Boudaoui'nin attığı golde harika bir asiste de imza attı.

NDOMBELE HAFTANIN 11'İNDE

Öte yandan Fransız orta saha oyuncusu, L'Equipe tarafından Ligue 1'de haftanın 11'ine geçildi.

KİLOSU TARTIŞMA YARATMIŞTI

Özellikle Galatasaray taraftarlarının büyük umut beslediği Ndombele'nin geçen sezon kilolu görüntüsü tartışma yaratmıştı. Bir türlü fit duruma gelemeyen Ndombele, Okan Buruk'tan forma şansı bulamamıştı.

Haberin Devamı

Nice'e imza attıktan sonras tecrübeli futbolcunun kilo verdiği gözlemlenmişti.