GalatasarayGalatasaray'da Jakobs soru işareti yarattı! Yönetime Hermoso tepkisi

Galatasaray'da Jakobs soru işareti yarattı! Yönetime Hermoso tepkisi

02.09.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yıllık 5.3 milyon euro verdiği İspanyol futbolcunun, 3 milyon euro karşılığında Roma'ya imza atması sarı-kırmızılı taraftarı çıldırttı. Öte yandan anlaşma sağlanan Jakops soru işareti yarattı.

Galatasarayda Jakobs soru işareti yarattı Yönetime Hermoso tepkisi

Galatasaray’da transfer konusunda yaşanan gelişmeler, sarı-kırmızılı taraftarı isyan noktasına getirdi. Yönetimin, "Anlaştık" dediği Mario Hermoso'nun, son anda Roma'yı tercih etmesi, Aslan'a gönül verenleri çok kızdırdı. Sosyal medya üzerinden bu konuda tepki veren sarı-kırmızılılar, yönetimi topa tuttu.

İtalyan ekibinin neredeyse Galatasaray’ın önerdiği rakamın yarısına mutlu sona ulaşması dikkat çekti. 29 yaşındaki futbolcuyla yıllık 5.3 milyon eurodan 3 senelik anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar, ünlü stoperin yıllık 3 milyon euro karşılığında Roma’ya evet demesi büyük hayal kırıklığı yarattı.

Haberin Devamı

Jakobs'un gece hayatı endişelendirdi
Galatasaray’ın anlaşma sağladığı Ismail Jakobs ise özel hayatıyla endişelendirdi. 25 yaşındaki futbolcunun gece hayatına olan düşkünlüğü sıkıntı yarattı. Cim-Bom'un Monaco’dan kiraladığı Ismail Jakobs dün gece İstanbul’a geldi. 1+4 senelik anlaşma imzalanan Senegalli sol bek için 1 milyon euro kiralama bedeli verilecek. 25 yaşındaki futbolcunun zorunlu satın alma opsiyonu ise 8 milyon olacak.

Galatasarayda Jakobs soru işareti yarattı Yönetime Hermoso tepkisi

Koke sesleri
Cim-Bom'da Hermoso transferinde yaşanan olumsuz gelişme sonrası yönetimin taraftarın tepkisini de dikkate alarak yeni bir hamlede bulunmaya hazırlandığı öğrenildi. Sarı-kırmızıların, Atletico Madrid’in 32 yaşındaki orta saha oyuncu Koke’ye talip olduğu belirtildi. Diğer taraftan boşta olan Rabiot için de yeni bir teklif hazırlandığı bildirildi.

Haberin Devamı

Icardi bir ay yok
Adana Demirspor maçının ilk yarısında sakatlanan Mauro Icardi'den kötü haber geldi. Galatasaraylı futbolcunun çekilen MR'ında ve tetkiklerinde kısmi yırtık tespit edildi. Arjantinli golcünün yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.
Kulüp internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:
Adana Demirspor karşılaşmasının ilk yarısında sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve bugün (dün) hastanede yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilen futbolcumuz Mauro Icardi’nin tedavisine başlanmıştır."