Mustafa Anıklı

Mustafa Anıklı

mustafa.anikli@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Beşiktaş’ın doktoru olarak göreve gelen Fikret Orman’ın verdiği reçetedeki ilaçlar maalesef acı... Siyah-beyazlılar küçülecek, yıldızlarından feragat edecek, alt yapıdan gelenlerle devam edecek... Yani birkaç yıl, düze çıkma adına başarı unutulacak.
İBB karşısındaki Hasan ve Oğuzhan 19, Necip 21, Veli 23, Olcay ise 25 yaşında... Diğerleri de fazla yaşlı değil. Böyle bir tabloyla sahaya çıkan Beşiktaş, ilk yarıda “şaşkın şaşkın” sahada dolaştı. Topla oynama yüzdesi belki rakibine göre çok fazla olabilir ama bir şut bile atamaması, devrenin nasıl geçtiğinin de göstergesi...
Geldiği günden bu yana 4-4-2’yi uygulayacağı söylenen Samet Aybaba, buna geçebilmek için herhalde gelecek golcüyü bekliyor. Ya yönetim, Almeida ve Mustafa ile benzer özellikte olan Batuhan’ı gösterip, “Golcü aldık ya” derse ne olacak? Beşiktaş’ı, dünkü beraberliğinden dolayı yermeyin, Samet hocayı da, “Öyle oynatsaydı, böyle yapsaydı” diye de eleştirmeyin. Eline tutuşturulan “Acı reçete”de bu ilaçlar yazıyor. Yoksa o da istemez mi kenarda bekleyen doping ilacını!