Mustafa Anıklı

Mustafa Anıklı

mustafa.anikli@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

3-1 galip gelen bir karşılaşmada, kaleci McGregor maçın adamı olursa, Beşiktaş’ın vay haline... Daha 28. dakikada bir defans oyuncusu, hele hele milli takımda oynayan bir Ersan Gülüm oyundan çıkarılması gerekiyorsa, iki kere vah!
Kayserispor karşısında galip gelen Beşiktaş’ta yazılacak tek başarı, Samet hocanın erken müdahalesi ve iki golün arka arkaya gelmesi... Alkışı hak edenlerden biri de Holosko... Her geçen gün Manisa’daki günlerine dönerken, işbitirici tavrı, Kartal için ayrı bir şans olarak görüldü.
Kayserispor için söyleyecek bir şey yok. Özellikle ilk yarıda, yapabildiklerini en iyi şekilde gerçekleştirmeye çalıştılar. Kılpayı yakalandıkları ofsaytlar, Beşiktaş adına şans, kendileri için şanssızlıktı. Tabii bunları yakalayan yardımcı hakem Mehmet Metin de ayrı bir tebrik...
Vefaya, vedaya, cefaya, ezaya rağmen Beşiktaş’ın liderin ensesinde yer alması, büyük bir başarı örneği olarak görünürken, Kartal’ın acilen haşarılıklara da çare bulması gerek... Aksi takdirde bu lig bitmek bilmeyecek!