Adana DemirsporMurat Sancak'tan çok sert Balotelli açıklaması: "Ne yapmak istediğini bilmiyorum"

Murat Sancak'tan çok sert Balotelli açıklaması: "Ne yapmak istediğini bilmiyorum"

13.07.2022 - 18:32 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Mario Balotelli'nin Instagram hesabından yaptığı paylaşımın ardından İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

Murat Sancaktan çok sert Balotelli açıklaması: Ne yapmak istediğini bilmiyorum

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Mario Balotelli'nin Instagram hesabından La Liga'ya transfer olacağını ima eden paylaşımının ardından kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak "Evet çok değerli Adana Demirspor taraftarları. 'Yok bu gidiyor mu, yok bu geliyor mu' gibi sorular soruluyor. Şunu ifade etmek isterim ki; kim gitmek istiyorsa, gider. Sözleşmesi devam ediyorsa, teklif getirir, kulüp de uygun bulursa gier. Gidenin yerine en iyisini alırız, gelecek olanı duyururuz. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Hele ki kulübün üstünde kimse olamaz. O yüzden siz rahat olun. Kulüp, kişilerden ibaret değil, değerleriyle, duruşuyla, davranışıyla, kendini gösteren ve kurumsallaşandır" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Tuttomercatoweb'in haberine göre Murat Sancak, İtalyan yıldız ile ilgili bir açıklamada daha bulundu. Murat Sancak, "Balotelli'nin ne yapmak istediğini bilmiyorum ve bu tür davranışları anlamıyorum. Ancak kulüp onun için çeşitli teklifler almaya başlıyor." sözlerini kullanarak yıldız forvetin takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.

Geçtiğimiz sezonun başında Adana Demirspor'a transfer olan Mario Balotelli, 33 maçta 19 gol atarken 6 asist yaptı. Yıldız oyuncu İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini tarafından milli takım kadrosuna dahil edilmişti.

Murat Sancaktan çok sert Balotelli açıklaması: Ne yapmak istediğini bilmiyorum