FenerbahçeMourinho'nun İstanbul'daki yaşamı gündem oldu! 'Hep aynı yemeği tercih ediyor'

Mourinho'nun İstanbul'daki yaşamı gündem oldu! 'Hep aynı yemeği tercih ediyor'

22.10.2024 - 11:02 | Son Güncellenme:

Oyuncu tercihleri nedeniyle eleştirilerin odağında yer alan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun İstanbul'daki yaşamı İngiliz basınında gündem oldu. İşte detaylar...

Mourinhonun İstanbuldaki yaşamı gündem oldu Hep aynı yemeği tercih ediyor

Fenerbahçe sezon başında büyük bir hamleyle dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu takımın başına getirmişti. Portekizli teknik adamın son maçlardaki tercihleri tartışma konusu olurken İngiliz basını ise Mourinho'nun İstanbul'daki yaşamını mercek altına aldı ve ilginç detaylar ortaya çıktı.

Haberin Devamı

LÜKS BİR OTELDE KALIYOR

İngiliz basınından Daily Mail, Jose Mourinho'nun İstanbul'daki hayatını mercek altına aldı. Portekizli teknik adamın Boğaz'da lüks bir otelde kaldığı aktarılırken otelde en ucuz süitin gecelik bin sterlinden başladığı belirtildi.

Her sabah gözünü Boğaz manzarasına karşı açan Jose Mourinho'nun düzenli olarak yüzdüğü bir yüzme havuzu da bulunuyor.

EV KİRALAMIYOR

Fenerbahçe'nin Mourinho'ya İstanbul'un en güzel evlerinden birini kiralamaya hazır olduğu ancak Portekizli çalıştırcının ev işleri nedeniyule otelde kalmayı tercih ettiği de haberde yer aldı.

Mourinhonun İstanbuldaki yaşamı gündem oldu Hep aynı yemeği tercih ediyor

HEP AYNI YEMEKLERİ İSTİYOR

Mourinho'nun neredeyse her akşam otelde aynı yemeği sipariş ettiğine dair de ilginç bir detay paylaşıldı. Tecrübeli teknik direktör akşam yemeğinde tavuk çorbası, ardından margarita pizza, dondurma ve maden suyu tercih ediyor.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TA FAVORİ DÖNERCİSİ VAR

Ayrıca Mourinho'nun Beşiktaş'ta favori bir dönercisi de bulunuyor. Daily Mail, dönercideki çalışanlarla görüştüğünü ve Mourinho'nun tek başına yemek yerken çekilmiş fotoğraflarını gösterip paylaşmamalarını rica ettiklerini de belirtiyor.