FenerbahçeKerem Aktürkoğlu'ndan olay Mert Hakan Yandaş sözleri! 'Konuşmaya değmez'

Kerem Aktürkoğlu'ndan olay Mert Hakan Yandaş sözleri! 'Konuşmaya değmez'

22.10.2024 - 10:15 | Son Güncellenme:

Portekiz ekibi Benfica'da forma giyen Kerem Aktürkoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Beşiktaş derbisi tahminini açıklayan yıldız futbolcu, Mert Hakan Yandaş sorularına da çok konuşulacak bir yanıt verdi. İşte detaylar...

Kerem Aktürkoğlundan olay Mert Hakan Yandaş sözleri Konuşmaya değmez

Portekiz'de Benfica forması giyen Kerem Aktürkoğlu, transfer olduğu günden bu yana adeta harikalar yaratıyor. Performansıyla adından söz ettiren yıldız futbolcu internet üzerinden canlı yayın açtı ve açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

CANLI YAYIN AÇTI

Önceki gün yeni yaşını kutlayan Kerem Aktürkoğlu bir süredir açtığı canlı yayınlardan birini de yaş gününde açtı ve 21 bin kişiyle doğum gününü kutladı. "Annem bana 'Doğum gününde yalnız olacaksın, hep aklım seninle' dedi. Ben de 'Anne yayın açarım yalnız olmam' dedim. Annem için açtım bu yayını. Yalnız olmadığımı görsün" diyen Kerem Aktürkoğlu daha sonra annesini canlı yayında aradı.

Annesini aradıktan sonra marketten aldığı keki de çıkaran Aktürkoğlu şu ifadeleri kullandı: "Anacım ne yapıyorsun? Selamün aleyküm. 21 bin kişiyle birlikte doğum günümü kutluyorum anne. Yalnız değilim. Kekim de burada. Marketten aldım."

OLAY SÖZLER

Kendisine ısrarla gelen Mert Hakan Yandaş sorularına yanıt veren Aktürkoğlu isim vermeden şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Boş verin ya atlamasınlar şimdi. Kendilerine rol biçmesinler. Atlıyorlar konuşuyorlar. Kendi camialarına şirin olacaklar diye başka yere çekiyorlar. Konuşmaya değmez."

DERBİ SÖZLERİ

Galatasaray-Beşiktaş derbisi hakkında konuşan ve favorisini açıklayan Aktürkoğlu "Galatasaray yener tabii ki. İçimizden, gönlümüzden geçen o." dedi.

Kerem Aktürkoğlundan olay Mert Hakan Yandaş sözleri Konuşmaya değmez

YUNUS AKGÜN HAKKINDA

Son günlerde, yaptığı paylaşımda Beşiktaş'a yönelik hakaret içeren bir müzik kullandığı için eleştiri oklarının hedefinde olan Yunus Akgün hakkında konuşan Aktürkoğlu "Yunus Akgün'e bir şey olmaz. Kardeşim çıkıp topunu oynar. Gerekeni yapar." diyerek yakın arkadaşını savundu.

'KISKANÇ BİRİYİM'

Kendisine ısrarla yöneltilen evlilik sorularını da pas geçmeyen Aktürkoğlu "Yenge yok kardeşim benim yok. Ne oldu, evereceksiniz beni herhalde? Evlilik düşünüyoruz ama bakalım, bulursak birini..." cevabını verirken, 'Kıskanç mısın?' sorusuna da 'Abicim 300 kere sordun evet kıskanç biriyim. Kıskanayım mı seni?" diyerek esprili bir yanıt verdi.

ICARDİ SÖZLERİ

Icardi'nin Galatasaray performansına değinen Kerem, "Icardi kaldığı yerden devam ediyor. İnşallah daha iyi olur hepsi. Galatasaray inşallah başarılı olur, olacaktır da. Ben de sizler gibi taraftarım artık." ifadelerini kullandı.

'ONUNLA OYNAMAK İSTERDİM'

Haberin Devamı

Victor Osimhen'in Antalyaspor'a attığı gole değinen Kerem Aktürkoğlu, "Victor Osimhen'in golü çok güzeldi. Biz de sizler gibi şaşkın bir şekilde izledik. Tabii ki onun gibi büyük bir oyuncu ile oynamak isterdim" şeklinde konuştu.

Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktör olmak istediğini belirten Kerem Aktürkoğlu, "İlerde teknik direktörlük yapmayı düşünüyorum ama çok aşırı bir şekilde düşünmüyorum. Belki de futbol oynadığım içindir" ifadelerini kullandı.