FenerbahçeMourinho'dan tam isabet! Fenerbahçe'den ayrıldılar, forma yüzü göremediler

Mourinho'dan tam isabet! Fenerbahçe'den ayrıldılar, forma yüzü göremediler

16.10.2024 - 11:29 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin sezon başında kiralık olarak gönderdiği Omar Fayed, Emre Mor ve Miha Zajc gibi oyuncular takımlarında forma şansı bulamıyor. Bu da teknik direktör Mourinho'nun kararının ne denli doğru olduğunu gösterdi.

Mourinhodan tam isabet Fenerbahçeden ayrıldılar, forma yüzü göremediler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho'nun kadroda düşünmediği ve kiralık olarak gönderdiği futbolcular yeni takımlarında da hayal kırıklığına neden oldular. Sene sonuna kadar Eyüpspor'a kiralık olarak giden Emre Mor, henüz forma giyme şansı elde edemedi. Kanat oyuncusu 1 dakika bile süre alamadı.

Haberin Devamı

FAYED FORMA YÜZÜ GÖRMEDİ

Fenerbahçe'nin yatırım olarak transfer ettiği savunma oyuncusu Omar Fayed hala forma giyemiyor. Belçika temsilcisi Beerschot'a giden Omar Fayed de hiç süre alamadı.

Mourinhodan tam isabet Fenerbahçeden ayrıldılar, forma yüzü göremediler

ZAJC TOPLAM 42 DAKİKA OYNADI

Geçen sene sözleşmesi uzatılarak takımda tutulan ve ara ara Fenerbahçe'de forma giyen Miha Zajc, bu sezon takımda düşünülmeyen isim olmuştu. Sene sonuna kadar Fransa ekibi Toulouse'un yolunu tutan Sloven orta saha Miha Zajc, 4 maçta sadece 42 dakika oynayabildi. Bir başka Belçika ekibi Westerlo'ya kiralanan stoper Emir Ortakaya da 1 maçta 45 dakika sahada kalabildi.