Turkish Airlines EuroleagueEuroleague'de ilki yaşayan Ergin Ataman çıldırdı: Alışılmadık basketbol izledik!

Euroleague'de ilki yaşayan Ergin Ataman çıldırdı: Alışılmadık basketbol izledik!

16.10.2024 - 10:39 | Son Güncellenme:

Euroleague'de ilk 2 hafta sonunda liderlik koltuğunda oturan Ergin Ataman'ın takımı Panathinaikos, Paris'e deplasmanda 84-80 mağlup oldu. İlk yenilgisini alan Ataman karşılaşmanın ardından hakem yönetimine tepki gösterdi.

Euroleaguede ilki yaşayan Ergin Ataman çıldırdı: Alışılmadık basketbol izledik

Turkish Airlines EuroLeague’de 3. hafta maçında Paris son şampiyon Panathinaikos'u konuk etti. Ev sahibi ekip baştan sona önde götürdüğü maçı 84-80’lik skorla kazandı. Bu sonuçla Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Yunan temsilcisi ilk mağlubiyetini aldı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından Türk başantrenör hakem yönetimine tepki gösterdi. Paris'i tebrik eden Ataman, "Paris'i tebrik ederim. Bizim için alışılmadık bir basketbol izledik. EuroLeague'de geçirdiğim sekiz yılın ardından ilk kez bu kadar sıra dışı bir basketbol gördüm" ifadelerini kullandı.

'İLK KEZ BU TARZ BİR BASKETBOL GÖRDÜM'

"Birçok kez oyuncularım sahada bir şeylerden şikayet etti. Bu alışılmadık bir şey, EuroLeague'de ilk kez bu tarz bir basketbol gördüm" diyen Ataman, açıklamalarını daha açık hale getirmesi istendiğinde bunu reddetti ve "Bu konuda daha fazla yorum yapmak istemiyorum. Ne söylediğimi anlayabilirsiniz" sözlerini sarf etti.

Yazarlar