DiğerMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

08.10.2024 - 10:08 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Lietkabelis - Aris Thessaloniki: Maç Sonucu 1 (1.36 yerine 1.38)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Lietkabelis - Aris Thessaloniki karşılaşmasında Misli yazarı Evren İçener, ev sahibi ekibin karşılaşmadan galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Evren İçener’in Yorumu

Aris sezona kötü giriş yaptı. 5 resmi maçta henüz galibiyetleri yok. EuroCup'ta da 2'de 0 çektiler. Ev sahibi Lietkabelis de EuroCup sezonuna 2'de 0 ile başladı fakat yerel ligde 3/3 yaptılar. Ev sahibi avandajı da Lietkabelis ekibini öne çıkarıyor ve dişine göre rakip önünde sezonun ilk EuroCup galibiyetini alacaklarını düşünüyorum.

Türk Telekom - Olimp Ljubljana: Maç Sonucu 1 (1.29 yerine 1.31)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Türk Telekom - Olimp Ljubljana karşılaşmasında Misli yazarı Gökhan German, Türk Telekom’un galip gelmesini bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Gökhan German’ın Yorumu

Erdem Can ile önceki yıl bu kupada final oynayan Türk Telekom'da başarılı coach geri döndü ve ikide iki yaptılar. Lige de Galatasaray galibiyeti ile başladılar. Son iki yıl felaket sonuçlar alan Olimpija ise Zvezdan Mitroviç yönetiminde hayata döndü. Onlar da Eurocup'ta Venezia ve Napoca'yı mağlup ettiler. İki farklı basketbol tarzı olan takım karşı karşıya. Telekom'un evinde kendi basketbolunu kabul ettireceğini ve galibiyet serisini sürdüreceğini düşünüyorum. Tercihim 1.

Galatasaray - Nymburk: İlk Yarı Sonucu 1 (1.27 yerine 1.29)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Galatasaray - Nymburk karşılaşmasında Misli editörü Sezer Kenar, ilk yarıyı Galatasaray’ın önde kapatmasını bekliyor.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

Galatasaray, FIBA Şampiyonlar Ligi’ne evinde aldığı galibiyetle başladı. Rasta Vechta karşısında 100 sayıyı da aşmışlardı. Ligde ise Telekom’a karşı uzun süre önde götürdükleri ve çift haneyi gördükleri maçta kaybettiler. Maçlara hızlı başlayıp ikinci yarı düşüşe geçiyorlar, 2 maçta da bunu gördük. Seyircisi önünde Nymburk karşısında da devreye önde gireceklerdir.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve 50+100 TL kazanma şansını yakalayın. “Şampiyon Oranlar”ın yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Misliden günün şampiyon tercihleri